De verhuur afdeling van Kompactor is gestart met de verhuur van vloereiningingsmachines. Voor bedrijven van groot tot klein heeft Kompactor, dankzij het complete assortiment, altijd de beste toepassing/ oplossing voor u in huis

Advies
Als gespecialiseerd bedrijf in reinigingsmachines beschikt Kompactor vanzelfsprekend over een grote ervaring en kennis op het gebied van machinale vloerreiniging. Deze ervaring en kennis willen wij graag gebruiken om u te voorzien van een passend advies met de mogelijkheden van vloerreiniging en oplossingen van vloerreinigingsproblemen.

In samenwerking met met de klant neemt Kompactor de situatie ter plekke in ogenschouw en overlegt over de specifieke eisen die men aan het vloeronderhoud stelt. Aan de hand van dit bezoek stellen wij een advies samen omtrent de beste methode om de gewenste resultaten te bereiken.
Dit advies omvat niet alleen de juiste keuze van een vloerreinigingsmachine en de uitvoering van deze machine, maar ook de te volgen methodiek en eventueel benodigde andere materialen en hulpmiddelen.
Aangezien de kwaliteiten en resultaten van een vloerreinigingsmachine alleen in de praktijk getoond kunnen worden zal ook de mogelijkheid aan de orde komen om de door Kompactor geadviseerde oplossing ter plaatse te demonstreren.

Service
Goed onderhoud is van doorslaggevend belang voor de levensduur van een machine, dus ook van vloerreinigingsmachine. Kompactor is dan ook een voorstander van het afsluiten van onderhoudscontracten met de gebruikers van onze machines. Zodanig zelfs dat wij de garantie op de onderdelen van onze vloerreinigingsmachines van 12 naar 24 maanden verlengen indien met ons een onderhoudsabonnement wordt afgesloten.
Vanzelfsprekend kan er ook voor gekozen worden om het onderhoud zelf uit te voeren. In dat geval staat Kompactor er voor in dat de benodigde onderdelen snel geleverd worden.

Klik hier voor meer informatie

Contact Kompactor voor meer informatie – 0546 473770

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *