???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

14 december 2022

Stichting De Gravenruiters

Stichting De Gravenruiters

Het team van Kompactor heeft er dit jaar voor gekozen om in deze periode van "samenzijn en met elkaar delen" een donatie te doen aan Stichting De Gravenruiters in Almelo.

De Gravenruiters maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking onder professionele begeleiding kunnen paardrijden. Mensen met een meervoudige beperking kunnen bij De Gravenruiters huifbed rijden. Kun je niet op een paard zitten maar wil je wel bewegen met een paard leer dan Mennen! In het meidenproject ontwikkelen meiden met sociaal / emotionele problemen hun weerbaarheid, zelfstandigheid en talenten. Daarnaast wordt sociale re-integratie en dagbesteding aangeboden waardoor mensen deelnemen aan de maatschappij.

De Gravenruiters biedt sinds 1972 ruiters met en zonder beperking gelegenheid om het samenwerken met paarden te beleven. In de afgelopen 45 jaar heeft stichting De Gravenruiters haar meerwaarde binnen de regio Almelo bewezen. Met beperkte middelen en steun van particulieren en bedrijven zijn we er in geslaagd een veilige en gezellige omgeving te creƫren waar onze doelgroepen het vertrouwen vinden hun eigen talenten te ontwikkelen.