Directe service? bel!: 0546 473 760

Kompactor staat jarenlang bekend om haar snelle service. Iedere dag zijn onze vakbekwame specialisten onderweg voor onderhoud aan en reparatie van uw intern transportmiddel. Door een korte  responstijd is stilstand geminimaliseerd.

Wij verzorgen een compleet onderhoudsprogramma. Wij repareren en onderhouden alle merken. Daarnaast kunnen wij uw machines BMWT keuren. Onderdelenvoorziening geschiedt vanuit ons eigen magazijn. Om wachttijden te minimaliseren wordt iedere nacht onze voorraad aangevuld vanuit het Motor Parts Centre te Amsterdam.

Veiligheidskeuring van uw intern transport materiaal of magazijnstellingen

Kompactor heeft een uitgebreid service team met vakbekwame monteurs die de beschikking hebben over 5 volledig ingerichte servicewagens. Iedere dag zijn deze servicewagens onderweg voor (preventief) onderhoud of reparatie. Flexibel en efficiënt.
Het vroegtijdig signaleren van noodzakelijke reparaties dankzij regelmatig preventief onderhoud reduceert kostbare reparaties aan uw truck. Voor u als gebruiker houdt dit al snel een verhoging van productiviteit in. Vermindering van onverwachte stilstand is dan ook ons doel en uw stap naar verbeterde bedrijfsefficiency en lagere exploitatiekosten. Reparaties kunnen van te voren optimaal worden ingepland rondom uw productieproces.

Als service gericht bedrijf hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Kompactor neemt u de zorg preventief en correctief uit handen met diverse onderhoudsprogramma’s zoals;- volledig onderhoud- gepland onderhoud- controles en inspecties- veiligheidskeuringen- All-in onderhoud op basis van draaiuren
Tevens zijn wij een erkend Veiligheid Keuringsstation. Onderdelenvoorziening geschiedt vanuit het eigen magazijn met als ruggensteun het Motor Parts Centre te Amsterdam, die ons ‘s nachts bevoorraad.

Storing melden binnen 24h reactie!

Copyright 2018 Kompactor B.V. | All Rights Reserved | Ontworpen door RPVDL.com