???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Lange afstanden op hoge snelheid

PBR / PBS 20 -30 N2 STA-IN of ZIT

Sterke sta-in & zit-in pallettruck
capaciteit 2.000 KG & 3.000 KG
24V AC-Techniek of Li-ion batterij
Diverse vorkbreedtes en lengtes

Product informatie

Ontdek de PBS & PBR N2 serie

Bij transport en overdracht van goederen over lange afstanden (meer dan 50 meter) en bij laden en lossen verdienen uw bestuurders de comfort-, veiligheids- en ergonomievoordelen van een elektrische sta- of zitpallettruck. Door de krachtige acceleratie, hoge rijsnelheden en optimale bestuurdersefficiëntie neemt de verwerkingscapaciteit binnen korte tijd sterk toe.

Uiteraard worden deze pallettrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Kompactor denkt steeds met u mee.

Uitgelicht

De PBR 20 N ( zitten )

Wanneer u bijna niet op- of af hoeft te stappen, is deze uitvoering met comfortabele stoel de juiste keuze. Veilig lange afstanden de pallets wegbrengen en weer terug.

EFT Control ( optie )

Wanneer u langere afstanden rijdt, kunt u uw lichaam en de bediending een kwartslag draaien. Hiermee werkt u veilig ( 100% zicht op de rijrichting ), ergonomisch en meer comfortabel.

Fly-By-Wire stuursysteem

De truck kan hierdoor zeer efficiënt in heel krappe ruimtes manoeuvreren, terwijl de flexibiliteit toeneemt en er minder schade aan producten ontstaat.

Ultra-lage instap

Met deze ultra-lage instap is er goed nagedacht over het design. Voor de bestuurder is dit zeer comfortabel.

Alles onder controle

Een complete cockpit met een uitgebreid informatiescherm en een uitstekend zicht rondom alsook op de vorkpunten .. in één woord alles onder controle !

Alles instelbaar

Zowel de arm-rest als de stuurkolom zijn volledig instelbaar voor een comfortabele houding van de bestuurder. Dit voorkomt mogelijke RSI klachten.

Media

Aanvraag

PBR / PBS 20-30 N2 STA-IN of ZIT

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

| |