???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

14 juni 2023

De nieuwe AXiA EM stapelaar

Ontdek de sterke Axia EM stapelaar met meerij plateau

De compacte en veelzijdige AXiA EM serie meerij stapelaar ( platform ) is de perfecte keuze voor stapeltoepassingen op hoog niveau, orderpicking en transportactiviteiten in smalle ruimtes.

De serie is verkrijgbaar in opvouwbare platformmodellen met optionele inklapbare veiligheidsbeugels voor gebruik in smalle ruimtes, modellen met een vast platform achter voor snelle operaties waarbij maximale bescherming van de machinist vereist is, en modellen met een vast platform aan de zijkant voor gemakkelijke in- en uitschakeling aan beide zijden voor orderpick toepassingen. De AXiA EM serie heeft een stevig 4-punts chassis waarbij het aandrijfsysteem is ontworpen om de tractie en stabilisatie evenredig met de belasting te verhogen. Dit houdt de stapelaar consistent stabiel voor veilige, productieve prestaties en een betrouwbare werking. Bovendien stelt een keuze aan rij-instelling ( Easy, ECO & PRO ) voor gebruikers met verschillende vaardigheidsniveaus.

Een uitgebreid assortiment mastmodellen is beschikbaar om ervoor te zorgen dat de truck geschikt is voor elke toepassing. Duplexmasten bieden hefhoogtes van 2.690 mm tot 4.200 mm, terwijl Triplex-masten hefhoogtes leveren van 4.350 mm tot 5.400 mm. Met de optionele initiƫle heffing kan de AXiA EM serie dienen als een dubbele pallet-handler voor meer efficiƫntie, met uitzonderlijke bodemvrijheid voor gebruiksgemak op ongelijke vloeren.

Ontdek hem in de video hieronder, en