???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Verhuur lang & kort

Lange Termijn Verhuur

Lange Termijn Verhuur (Operationele Lease) is bij ons een lange-termijnovereenkomst waarbij u een machine leaset voor een meerjarige periode tegen maandelijkse betalingen inclusief het onderhoud en verzekering. De machine blijft eigendom van Kompactor. Daarmee komt de machine niet op uw financiële balans en maakt u cash vrij voor uw corebusiness. Kiest u er liever voor om de machine uiteindelijk in bezit te krijgen (Financiële Lease), dan kan dat ook. Vraag naar onze voorwaarden of scroll naar beneden voor meer informatie.

Vier voordelen van huren

Geen kapitaalbeslag

Als u heftrucks koopt om uw bedrijf uit te breiden, legt u beslag op een groot bedrag dat ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Het huren van een heftruck voor de korte termijn is een betere optie. Als de vraag ook in de toekomst blijft, kunt u overwegen om te huren voor de lange termijn. Hiermee houdt u uw kapitaal vrij voor investeringen ten behoeve van uw corebusiness.

Vaste kosten

Met huren heeft u vaste periodieke kosten en dus geen verrassingen. Onderhoud, service en veiligheidskeuringen zijn inclusief. Check bij ons deze vaste periodieke kosten zodat u uw begroting sluitend kunt maken.

Kwaliteit en veilig

Onze verhuurvloot is jong en modern. Wanneer u bij Kompactor huurt, bent u verzekerd van een A-merk welke is voorzien van een BMWT veiligheid keurmerk. Zorgeloos prettig en veilig werken dus.

Snel even proberen

We leveren niet alleen snel, het is ook een uitstekend moment om een bepaald model te testen. Hiermee speelt u niet alleen in op uw druktepiek, u maakt ook kennis met de laatste technieken. Bent u tevreden en overtuigd, dan halen wij zelf ons materiaal ook snel en netjes weer op.

Onze Kort Verhuurvloot voor de zakelijke markt

Voor een korte periode snel een machine of hulpstuk nodig ?

Per dag, per week of 4-wekelijks.
Snel huren bij Kompactor is steeds de oplossing.

Gebruik de handige wizard hieronder ..

Meestgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waarom Lange Termijn huren ?
Geen kapitaalbeslag (off-balance). Voor een vast maandbedrag leveren wij het meest moderne materiaal met preventieve service om u zorgeloos en veilig operationeel te houden. Flexibiliteit ten top !
Waarom Korte Termijn huren ?
Met huren van modern materieel voor korte termijn (vanaf 1 dag, 1 week, 4-wekelijks tot 1 jaar) bent u altijd flexibel. Als u bijvoorbeeld te maken heeft met seizoensgebonden pieken. Kortom, als u een beperkte (extra) behoefte heeft aan intern transport of toebehoren dan is het huren voor korte termijn de beste optie. Wij verhuren enkel aan de zakelijke markt.
Wat is de definitie van Operationele Lease ?
Operationele Lease is een lange-termijnovereenkomst (meerjarig) waarbij een bedrijf (lessee) een machine leaset voor een specifieke periode tegen maandelijkse betalingen. Het eigendom van de machine blijft eigendom van de leasemaatschappij (lessor). De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor het onderhoud en verzekering van de machine. De machine staat gedurende de overeenkomst op de balans van leasemaatschappij. Wij maken geen onderscheid tussen Operationele Lease & Lange Termijn Verhuur. Zaken doen met Kompactor is overzichtelijk.
Wat is de definitie van Financiële Lease ?
Financiële Lease is een lange-termijnovereenkomst (meerjarig) waarbij een bedrijf (lessee) een machine leaset voor een specifieke periode tegen maandelijkse betalingen inclusief rente en afschrijving. Het eigendom van de machine blijft gedurende de overeenkomst eigendom van het bedrijf welke een vooraf bepaalde koopmogelijkheid (restwaarde) heeft aan het einde van de overeenkomst. Het bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzekering van de machine. De machine staat gedurende de overeenkomst op de balans van het bedrijf.
Doe ik zaken met een leasemaatschappij of met Kompactor ?
Kompactor gebruikt de term Lange Termijn Verhuur i.p.v. Operationele Lease. Het is voor ons hetzelfde met het voordeel voor u dat u alleen zaken doet met Kompactor en niet met een leasemaatschappij. Heeft het uw voorkeur om met een leasemaatschappij te werken, dan richten wij dat graag voor u in. Bij Financiële Lease doet u zaken met een leasemaatschappij.
Kan ik een gekochte machine financieren bij Kompactor ?
Wanneer u de machine bij Kompactor heeft gekocht, kunt deze bij ons financieren. Informeer naar de mogelijkheden.
Vanaf welke leeftijd is het toegestaan om een heftruck te besturen ?
Dat mag vanaf 16 jaar, maar tot de chauffeur 18 jaar is, mag hij of zij uitsluitend werken onder deskundig toezicht. Door het gemis aan ervaring is deze leeftijdsgroep namelijk altijd een potentiële risicogroep. Zelfs als de 16 of 17-jarige wél de opleiding heeft gehad is het niet aan te raden hem of haar zelfstandig te laten werken. Het deskundig toezicht moet de eventuele gevaren die de werkzaamheden met zich meebrengen voldoende ondervangen. Het deskundig toezicht moet zo zijn georganiseerd dat de gevaren, die op grond van volgens de Arbowet voorgeschreven RI&E aan die werkzaamheden zijn verbonden, voor jeugdige werknemers, worden voorkomen.
Mag ik met een heftruck op de openbare weg ?
Over het algemeen worden intern transportmiddelen gebruikt op eigen bedrijventerrein. Bij sommige bedrijven kan het voorkomen dat heftrucks of magazijntrucks, gebruik moeten maken van de openbare weg. Dit is toegestaan, maar er gelden andere regels dan op een privéterrein. Sinds 1 januari 2021 is de registratie- en kentekenplicht ingegaan voor heftrucks die breder zijn dan 1300 mm en gebruik maken van de openbare weg. Om gebruik te mogen maken van de openbare weg, moet een heftruck of trekker voldoen aan de wet “Regeling Voertuigen“ die is opgesteld door het RDW : Twee werkende lampen voor; Twee richtingaanwijzers aan de voor- en achterzijde; Twee achterlichten, twee remlichten en afgeknotte driehoek; Uitstekende delen zoals vorken moeten verwijderd of afgeschermd worden; Een werkende claxon; WAM-verzekering en een T-Rijbewijs (standaard bij elk rijbewijs B, eerste afgifte voor 1-7-2015 ). De volgende zaken mogen niet gebruikt worden wanneer de heftruck de openbare weg betreedt : Blauw licht van bijvoorbeeld een Pedestrian Awareness Light of bleu-spot.

Wij vertellen u alles over verhuur ..