???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Verhuur

Flexibel, snelle levering, vaste kosten en een all-in service. Huren vanaf één dag of voor een periode van 10 jaar ? Bij Kompactor krijgt u het geregeld.

Wanneer u onze producten zorgeloos wilt huren, regelen wij dit graag voor u. Voor een dag, een week en 4-wekelijks hebben we voor u onze Kort-Verhuur. Bij meerjarig gebruik is vaak een Operationele Lease de juiste oplossing. Altijd all-in met servicebezoeken en veiligheidskeuringen. Bij Kompactor is voor u alles geregeld voor een vast bedrag zonder verrassingen.

Vier voordelen van huren

Geen kapitaalbeslag

Als u heftrucks koopt om uw bedrijf uit te breiden, legt u beslag op een groot bedrag dat ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Het huren van een heftruck voor de korte termijn is een betere optie. Als de vraag ook in de toekomst blijft, kunt u overwegen om te huren voor de lange termijn. Hiermee houdt u uw kapitaal vrij voor investeringen ten behoeve van uw corebusiness.

Vaste kosten

Met huren heeft u vaste periodieke kosten en dus geen verrassingen. Onderhoud, service en veiligheidskeuringen zijn inclusief. Check bij ons deze vaste periodieke kosten zodat u uw begroting sluitend kunt maken.

Kwaliteit en veilig

Onze verhuurvloot is jong en modern. Wanneer u bij Kompactor huurt, bent u verzekerd van een A-merk welke is voorzien van een BMWT veiligheid keurmerk. Zorgeloos prettig en veilig werken dus.

Snel even proberen

We leveren niet alleen snel, het is ook een uitstekend moment om een bepaald model te testen. Hiermee speelt u niet alleen in op uw druktepiek, u maakt ook kennis met de laatste technieken. Bent u tevreden en overtuigd, dan halen wij zelf ons materiaal ook snel en netjes weer op.

Onze Kort Verhuurvloot voor de zakelijke markt

Voor een korte periode snel een machine of hulpstuk nodig ?

Per dag, per week of 4-wekelijks.
Snel huren bij Kompactor is steeds de oplossing.

Gebruik de handige wizard hieronder ..

Lang verhuur

Wanneer u jarenlang onbezorgd gebruik wilt maken van nieuw materiaal voor een vast bedrag per maand bent u bij Kompactor aan het goede adres. Afhankelijk van uw situatie bieden wij u een meerjarig maatwerk verhuuraanbieding. Een nieuwe op maat gemaakte machine voor een vast laag maandtarief inclusief onderhoud, veiligheidskeuring, servicebezoeken en verzekering. Investeren hoeft niet ( Off-Balance ) en de vaste maandelijkse kosten zijn strak te begroten. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen ? Neem even contact op ..

Kompactor is leverancier van het merk Mitsubishi. Mitsubishi is al meer dan 25 jaar voorloper op het gebied van intern transport en heeft een product-portfolio met meer dan 150 verschillende modellen waaronder bekroonde elektrisch aangedreven vorkheftrucks. Zelf kopen of door ons laten financieren ? Er is dus altijd een oplossing voor u !


Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waarom huren ?
Geen kapitaalbeslag (off-balance). Voor een vast maandbedrag leveren wij het meest moderne materiaal met preventieve service om u zorgeloos en veilig operationeel te houden. Flexibiliteit ten top !
Waarom Kort Verhuur ?
Met huren van materieel voor korte termijn (vanaf 1 dag, 1 week, 4-wekelijks tot 1 jaar) bent u altijd flexibel. Als u te kampen heeft met seizoensgebonden pieken. Kortom, als u een beperkte (extra) behoefte heeft aan intern transport of toebehoren dan is het huren voor korte termijn de beste optie. Wij verhuren enkel aan de zakelijke markt.
Waarom Lang Verhuur ?
Geen kapitaalbeslag (off-balance). Afhankelijk van uw wensen en omstandigheden huurt u bij ons maatwerk nieuw materieel van 12 maanden tot zelfs 96 maanden all-in (inclusief verzekeringen en service).
Vanaf welke leeftijd is het toegestaan om een heftruck te besturen ?
Dat mag vanaf 16 jaar, maar tot de chauffeur 18 jaar is, mag hij of zij uitsluitend werken onder deskundig toezicht. Door het gemis aan ervaring is deze leeftijdsgroep namelijk altijd een potentiële risicogroep. Zelfs als de 16 of 17-jarige wél de opleiding heeft gehad is het niet aan te raden hem of haar zelfstandig te laten werken. Het deskundig toezicht moet de eventuele gevaren die de werkzaamheden met zich meebrengen voldoende ondervangen. Het deskundig toezicht moet zo zijn georganiseerd dat de gevaren, die op grond van volgens de Arbowet voorgeschreven RI&E aan die werkzaamheden zijn verbonden, voor jeugdige werknemers, worden voorkomen.
Mag je met een heftruck op de openbare weg ?
Over het algemeen worden intern transportmiddelen gebruikt op eigen bedrijventerrein. Bij sommige bedrijven kan het voorkomen dat heftrucks of magazijntrucks, gebruik moeten maken van de openbare weg. Dit is toegestaan, maar er gelden andere regels dan op een privéterrein. Sinds 1 januari 2021 is de registratie- en kentekenplicht ingegaan voor heftrucks die breder zijn dan 1300 mm en gebruik maken van de openbare weg. Om gebruik te mogen maken van de openbare weg, moet een heftruck of trekker voldoen aan de wet “Regeling Voertuigen“ die is opgesteld door het RDW : Twee werkende lampen voor; Twee richtingaanwijzers aan de voor- en achterzijde; Twee achterlichten, twee remlichten en afgeknotte driehoek; Uitstekende delen zoals vorken moeten verwijderd of afgeschermd worden; Een werkende claxon; WAM-verzekering en een T-Rijbewijs (standaard bij elk rijbewijs B, eerste afgifte voor 1-7-2015 ). De volgende zaken mogen niet gebruikt worden wanneer de heftruck de openbare weg betreedt : Blauw licht van bijvoorbeeld een Pedestrian Awareness Light of bleu-spot.

Wij vertellen u alles over verhuur ..