???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Voor het grote werk, elektrisch of diesel aandrijving

FS 80-90-110

36V elektrische zit veegmachine
Capaciteit 6.000 - 30.000 M²
Opvang 190 - 270 L
Werkbreedte 1.120 - 1.420 mm
(OOK IN DIESEL UITVOERING)

€  125
Per dag
Per dag
€  375
Per week
Per week
€  995
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de FS serie

De FS Serie behoort tot de top op het gebied van kracht, capaciteit en robuustheid. Deze veegmachines kunnen het zwaarste werk aan. Het zijn volledig hydraulisch aangedreven machines met een cilindrische hoofdborstel.  Zijn optioneel voorzien van één of twee apart inschakelbare zijborstels. Zowel de hoofd- als de zijborstels zijn eenvoudig te vervangen. Dankzij het speciale doekfilter kunnen deze krachtpatser ook ingezet worden in situaties met uitzonderlijk veel stof. De vuilbak kan optioneel hydraulisch opgetild worden en vervolgens in bijvoorbeeld een container worden leeggestort.

De FS Serie is volledig uitgerust met een comfortabele bestuurdersstoel met armleuningen, verstelbaar stuur, flitslamp, sterke koplampen, rubber aanrijbescherming rondom en achteruitrijalarm. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen en te controleren vanaf de bestuurdersplaats. De machines zijn beschikbaar in zowel een batterij uitvoering als een diesel uitvoering.

Dus bent u op zoek naar een krachtige XL veegmachine dat al het zware werk aankan? Dan hoeft u dus nu niet meer verder te zoeken. Zorgeloos huren bij Kompactor is vaak de beste oplossing.

Media

Kort verhuur

FS 80-90-110

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.