???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Compact, snel, efficiënt en comfortabel

SBR 12-20 N2

Sta-in stapelaar
Capaciteit : 1.250 - 2.000 KG
24V AC-Techniek
Hefhoogte : 3.290 - 7.000 mm

€  66
Per dag
Per dag
€  295
Per week
Per week
€  795
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de SBR N2 serie

Als u de efficiëntie van uw magazijnruimte wilt maximaliseren, zijn deze stand-in stapelaars de perfecte keuze voor u. Door minimale afmetingen, een krappe draaicirkel en uitstekende bescherming van de chauffeur te combineren, bieden ze een betaalbaar en flexibel alternatief voor een volledige smalle-gangen--oplossing ( VNA ). Door de chauffeur volledig - en veilig beschermd - in de truck te houden, kunnen ze in een veel kleinere gangpadbreedte manoeuvreren.

Het ontwerpen van een magazijn rond stand-in stapelaars is tot 35% efficiënter vanuit het oogpunt van ruimte in vergelijking met voetgangersstapelaars, waardoor de kosten per palletpositie doorgaans met een derde worden verlaagd. Het compacte profiel maakt mogelijk ook tweerichtingsverkeer in gangpaden mogelijk ten opzichte van een reachtruck, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Er is voldoende ruimte om te werken terwijl ze nog steeds een uitstekende allround bescherming bieden tijdens het werken, en door volledig in de truck te zitten, zijn ze beter beschermd tegen botsingen.

Deze sta-in stapelaars zijn ideaal voor taken waarbij stapelen wordt gecombineerd met horizontale verplaatsing over grote afstanden. Ze zijn heel compact en kunnen in smallere gangen werken dan een reachtruck. De hoge rij- en hefsnelheden, de geavanceerde elektronica en het ergonomische ontwerp optimaliseren de productiviteit. Snel in- en uitstappen, een comfortabele sta-in positie, een goed zicht en een zeer efficiënte fly-by-wire besturing zijn enkele voordelen voor de bestuurder.

Uiteraard worden deze stapelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de stapelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Fly-By-Wire stuursysteem

De truck kan hierdoor zeer efficiënt in heel krappe ruimtes manoeuvreren, terwijl de flexibiliteit toeneemt en er minder schade aan producten ontstaat.

AC aandrijfmotor en regeling

Deze technologie levert krachtige, controleerbare, flexibele prestaties, die volledig programmeerbaar zijn voor perfecte afstemming op de behoeften van elke bestuurder en toepassing.

Zijstabilisatoren ( optie )

Zijstabilisatoren verhogen de restcapaciteit bij grotere hefhoogtes.

Rondom zicht

Het verhoogde bestuurdersplatform zorgt samen met het zeer kleine chassis voor een uitstekend zicht op de vorkpunten. Dat leidt tot een snellere, veiligere en nauwkeurigere pallethantering met minder schade.

EFT Control ( optie )

Wanneer u langere afstanden rijdt, kunt u uw lichaam en de bediending een kwartslag draaien. Hiermee werkt u veilig ( 100% zicht op de rijrichting ), ergonomisch en meer comfortabel.

Hulpstukken beschikbaar

Voor de montage van datacommunicatie middelen of scanapparatuur zijn er moderne beugels beschikbaar om deze comfort uw wensen te bevestigen.

Media

Brochures & specificaties

Kort verhuur

SBR 15-20 N2

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.