???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Service

Maximale klantbeleving is ook hier ons motto. Het maakt niet uit met welk merk u werkt. Kompactor onderscheidt zich juist door een uitstekende service.

Wanneer u kiest voor de service van Kompactor kiest u voor zekerheid. Van het uitvoeren van preventief onderhoud of veiligheidskeuring tot het snel verhelpen van calamiteiten of het gecertificeerd opleiden van uw chauffeurs. Kompactor regelt het voor u.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud beperkt onnodige stilstand en draagt bij aan uw continuïteit. Met onze compleet ingerichte mobiele werkplaatsen komen we bij u op locatie. Met de juiste kennis, conform fabrieksrichtlijnen en met originele onderdelen voeren we de werkzaamheden uit. Wanneer u gebruik maakt van onze onderhoudscontracten hoeft u er helemaal niet meer over na te denken. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Bel of mail ons ..

Veiligheidskeuringen

Uw intern transportmaterieel veilig laten keuren is een 1-jaarlijkse wettelijke verplichting. De gecertificeerd keurmeesters van Kompactor verzorgen dit voor u conform het BMWT keurmerk.
Niet alleen verzekeraars of de arbeidsinspectie kijken hier kritisch naar .. het is ook een veilig gevoel voor u. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen ? Bel of mail ons ..

Onze werkplaatsen

De mobiele werkplaatsen zijn modern en compleet uitgerust met originele onderdelen en de juiste gereedschappen. Met deze servicewagens voeren we de werkzaamheden bij u op het bedrijf uit. Wanneer de werkzaamheden niet bij u uitgevoerd kunnen worden, kan er een beroep gedaan worden op onze werkplaats in Almelo. Uiteraard hebben wij dan de mogelijkheid om vervangend materiaal voor u te regelen.

Onderhoudscontract

Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract bij Kompactor kiest u niet alleen voor totale ontzorging .. u kiest ook voor een aantrekkelijker tarief. Binnen het onderhoudscontract is het preventieve onderhoud geregeld en ook de jaarlijkse veiligheidskeuring is inclusief. Wij bewaken de frequentie en wij maken de afspraak met u. U hoeft nergens over na te denken. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen ? Bel of mail ons ..

Chauffeursopleiding intern transport

Een professionele ( heftruck ) opleiding brengt niet alleen efficiëntie en veiligheid voor een heftruckbestuurder, het is ook noodzakelijk. Een organisatie die gebruik maakt van intern transportmaterieel is volgens de Arbowet en verzekeraars verplicht om bestuurders grondig te instrueren. Kompactor kan dit uitstekend ( bij u intern of bij ons ) voor u verzorgen. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen ? Bel of mail ons ..

Eigen transport

Kompactor beschikt al jaren over eigen transport. Deze moderne combinatie biedt de flexibiliteit die bij ons past. Alleen op deze wijze kunnen wij snel en adequaat reageren op calamiteiten. Ook op deze wijze blijven wij investeren in onze kwalitatieve service.

Onze mannen onderweg

Onze ervaren en getrainde servicemonteurs zijn ook gecertificeerd keurmeester. Ze hebben allemaal een eigen stijl en dat maakt ons team sterk. Maak even kennis met ze ..

Aanvraag

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Meestgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn heftruck ( met een ander merk ) laten onderhouden of veilig laten keuren ?
Het maakt niet uit welk merk heftruck u heeft. Kompactor verzorgt het onderhoud, de servicebezoeken en de jaarlijkse veiligheidskeuring. Snelle onderdelenleveringen en reactiesnelheid maakt onze service betrouwbaar.
Hoe regel ik een onderhoudscontract ?
Voor een vast bedrag per maand, kwartaal, half jaar of jaar regelt u bij ons het preventieve- of all-in onderhoud. Een preventief onderhoudscontract houdt in dat wij het onderhoud afstemmen op uw gebruik inclusief de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring. Calamiteitbezoeken ( storingen ) zijn exclusief. Een all-in onderhoudscontract is een preventief onderhoudscontract + alle kosten voor calamiteiten ( behalve schade ). Alle risico's afgedekt dus ! Om het geregeld te krijgen, zoekt u gewoon even contact met ons en wij regelen de rest.
Hoe onderhoud ik de batterij van mijn elektrische heftruck of magazijntruck ?
Kompactor levert twee soorten tractiebatterijen. De lithium-ion batterij welke geen onderhoud nodig heeft en de conventionele tractiebatterij (lood-zuur). Deze moet u dagelijks en wekelijks onderhouden. Dagelijks onderhoud : 1.Probeer de accu niet meer dan 80% te ontladen; 2.Koppel vóór het laden de batterij los van de truck en zet de deksel of deur van de batterijruimte open; 3.Sluit de batterij aan op de lader en schakel de lader in; 4.Wanneer de lader aangeeft dat de lading beëindigd is, schakel de lader uit en koppel de batterij los van de lader; 5.Sluit de accu weer aan op de truck. --- Wekelijks onderhoud : 1.Controleer het elektrolytniveau van de batterij; 2.Vul bij met gedemineraliseerd water als het niveau onder de korf in de cel staat; 3.Bijvullen tot het brede gedeelte van de korf; 4.Vul niet te hoog bij; 5.Altijd bijvullen na het laden, als de accu nog op temperatuur is! (ook met automatisch vulsysteem); 6.Houd de accu schoon en droog. Corrosie aan de geplastificeerde stalen container of de polen verwijderen.
Levert Kompactor ook losse nieuwe batterijen en laders ?
Jazeker, en in alle soorten en maten. Binnenkort is dit allemaal te zien bij onze producten onder Verkoop/Toebehoren. Als u nu snel geholpen wil worden, belt u gewoon even met Bart of Rob via 0546 473 760.

Opdrachtgevers

Vanaf het moment dat u zaken met ons doet, bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Kompactor gaat voor de lange-termijn-relatie en voor een maximale klantbeleving. Een greep uit onze portfolio vol met tevreden klanten.

Ons serviceteam staat klaar voor u