???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Bekijk de video

Onze mensen zijn Kompactor en daar zijn we trots op.

Wij zijn een hecht team en streven er iedere dag naar om de klanttevredenheid te verhogen. Enthousiasme, motivatie en plezier zijn voor ons belangrijke ingrediënten om ons werk maximaal vorm te geven. We zorgen goed voor elkaar om voor u in topconditie te zijn.

Werken bij ons is top

Wij kijken altijd uit naar enthousiaste mensen die in ons team passen. We gaan graag met je in gesprek om samen te bepalen waar we jouw talenten maximaal kunnen inzetten. Daarnaast zijn we nu gericht op zoek naar servicemonteur.

De mensen maken het bedrijf

Werkplezier hoog in het vaandel. Iedere dag bezig zijn met maximale klanttevredenheid. We stellen ze graag even aan u voor.

Hier vindt u ons

Laden, lossen, parkeren. Bij ons kan echt alles.

Onze werkplaats, kantoren en magazijnen zijn al vele jaren gevestigd op industrieterrein Turfkade Oost aan de Plesmanweg 6 in Almelo. U bent hier van harte welkom ! De koffie en thee staan altijd klaar.

Kompactor in Google Maps

Wij zijn er voor u

Een ieder in zijn of haar eigen vakgebied.

Samen vormen we een fantastisch team welke iedere dag voor u klaar staat. We helpen u graag en snel verder.

Tijdlijn

Start Kompact Service B.V.

Oprichter en eigenaar Adrianus ( Aad ) van Schaik rijdt de eerste jaren met enkel een auto + aanhanger langs de klanten om reparaties en onderhoud uit te voeren.

Werken vanuit de loods

De eerste uitbreiding is een feit in de vorm van een vaste werkplaats van waaruit grotere reparaties plaatsvinden.

De eerste nieuwe Datsun

Omdat het merk Komatsu niet op tijd kon leveren, ontstond de samenwerking met Datsun ( het latere Nissan ). De samenwerking met importeur Louis Reyners is een feit en Kompact Service wordt dealer.

Nieuwbouw Plesmanweg

Een enorme mijlpaal is het nieuwe bedrijfspand aan de Plesmanweg. Kompactor wordt opgericht.

Familiebedrijf

Nadat eerst zoon Rob de technische dienst komt versterken, volgt in 1990 ook zoon Paul die zich met de verkoop en administratie gaat bezighouden. Samen vormen ze met vader een ijzersterk team en een familiebedrijf is een feit.

Eerste nieuwe vrachtauto

De oude Scania wordt na jaren trouwe dienst vervangen door een nieuwe. Deze flexibiliteit die Kompactor heeft met dit eigen transport is een rode draad door het bestaan.

Overname

Zonen Rob en Paul nemen het bedrijf over van hun ouders welke van hun pensioen gaan genieten. In dat jaar worden ook de servicewagens vernieuwd.

Uitbreiding bedrijfspand

In dit jaar wordt het pand van de buren gekocht om de verdere groei te huisvesten. In dat zelfde jaar wordt de goede samenwerking met Nissan importeur Crepa B.V. nogmaals bekrachtigd.

Dealerschap MORA Heftrucks

Om aan de vraag naar zware elektrische heftrucks te voldoen start Kompactor de samenwerking met fabrikant Mora uit Italië.

Nissan Warehouse productlijn

Het merk Nissan breidt zijn gamma uit met een complete Warehouse productlijn. Met de 100% overname door Nissan Motor Co Ltd van het Zweedse Atlet AB heeft Nissan in één keer een complete kwalitatieve warehouselijn is het gamma.

Nissan wordt Unicarriers

Nissan wordt in 2012 onderdeel van de Unicarriers Group en daarmee wordt ook de merknaamtransitie ingezet. De verzamelnaam Unicarriers onstaat uit het samengaan van de merken Nissan Forklifts, TCM en Atlet.

Unicarriers wordt Mitsubishi

Nadat Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) in 2015 100% eigenaar werd van de Unicarriers group kwamen in één klap veel merken bij elkaar ( Unicarriers, Nissan, TCM, Atlet, Nichiyu, Rocla, Barret, Caterpillar en Mitsubishi ). De nieuwe verzamelnaam Mitsubishi Logisnext is geboren. Uit de diverse werelden komt nu een kwalitatief product met de naam Mitsubishi.

Kompactor 50 jaar

In dit jubileumjaar zullen wij een paar keer stil staan bij deze enorme mijlpaal.

Kompactor Tijdlijn

jaar
Titel

Opdrachtgevers

Vanaf het moment dat u zaken met ons doet, bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Kompactor gaat voor de lange-termijn-relatie en voor een maximale klantbeleving. Een greep uit onze portfolio vol met tevreden klanten.

Wij gaan voor maximale klantbeleving ..