???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

30 mei 2023

Mitsubishi EDiA XL wint prijs

Onze EDiA XL heeft de internationale Red Dot design award gewonnen !

De EDiA XL is bekroond met de Red Dot Design Award 2023. Dit betekent dat het volledige EDiA-assortiment, de EDiA EM, EDiA EX en EDiA XL, het prestigieuze Red Dot-keurmerk draagt. Dit symbool van uitmuntend design erkent esthetiek, functionaliteit en innovatie.

De EDiA XL is een echte ‘ nieuwe generatie’ vorkheftruck en is een voorbeeld voor wat er mogelijk is met elektrische trucks. De prestaties en productiviteit zijn beter dan die van modellen met een IC-motor dankzij geavanceerde ontwikkelingen zoals AutoBoost en Adaptive Lift Control.En dat gecombineerd met de groene, efficiënte voordelen van elektriciteit.

De Red Dot-jury was zeer onder de indruk van het strakke en moderne design en de uitstekende ergonomie van de EDiA XL. Hierdoor is een truck ontstaan met een grote focus op het comfort en gemak van de bestuurder.

Met dankbaarheid en trots gaat deze erkenning bij onze groeiende prijzenkast, waaronder de recente winst bij de Britse Material Handling Awards, The Archies.

Red Dot Design Award

De Red Dot Design Award is een van de grootste ontwerpwedstrijden ter wereld.
Deelnemers kunnen producten, merken en communicatieprojecten aanmelden, maar ook prototypes en ontwerpconcepten in drie disciplines.
Voor elke prijs komt jaarlijks een jury bijeen, die de inzendingen individueel beoordeelt en vervolgens beslist over de toekenning van de prijzen.

Kompactor heeft hem op voorraad

Deze full-option krachtpatser staat klaar om bij u op locatie te testen.
Hierna maken we een scherpe aanbieding .. helemaal op maat.

Uiteraard worden deze heftrucks en uitgevoerd afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen.