???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

De meest krachtige Sterk comfortabel Veilig en snel

FB 40-55 N (C) (H)

4-wiel vorkheftruck - XL
Capaciteit : 4.000 - 5.500 KG
80V - AC techniek
Hefhoogte : 3.050 - 7.060 mm

Overzicht

Ontdek de EDiA XL serie

De EDiA XL krachtpatser profiteert van vooruitstrevende eigenschappen, ontworpen om bestuurders meer controle dan ooit te bieden. Een elektronisch differentieelslot biedt optimale tractie en de achteras stuurt in een hoek van 100°. Dubbele aandrijfmotoren zorgen ervoor dat de wielen in stilstand soepel draaien zonder de machine eerst nog een "duw" te geven. De EDiA XL is ook voorzien van AutoBoost voor extra snelheid en vermogen wanneer u dat het meeste nodig hebt.

Het is algemeen bekend dat een bestuurder productiever is als hij zich comfortabel voelt. De EDiA XL heeft een cabine met rubberen afdichtingen die microtrillingen minimaliseren, waardoor het totale geluidsniveau in de cabine slechts 65 dB is. De EDiA XL is ook voorzien van airconditioning en verwarming, zodat de bestuurder de temperatuur naar wens kan aanpassen. De combinatie van deze kenmerken zorgt voor een stressvrije omgeving waarin de bestuurder zich kan concentreren op zijn werk.

Voor optimaal gebruik heeft de EDiA XL verschillende bedieningsfuncties. Naast de bekende mechanische handels en de vingertip-bediening is ook mogelijk om de machine met dubbele joysticks waarmee gelijktijdige hef- en kantelfuncties mogelijk zijn, uit te voeren. Adaptive Lift Control (ALC) is er voor extra stabiliteit en geringe beweging in het chassis bij het neerlaten van ladingen.

Uiteraard worden deze heftrucks en uitgevoerd afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

in alle omstandigheden (optie)

De compleet uitgeruste cabine maakt het comfortabel voor de bestuurder. De automatische airconditioning zorgt voor koele of warme ventilatie. Voor buitenwerkzaamheden of in koel- en vrieshuizen.

Dubbele joysticks (optie)

Naast de vingertip-bediening zijn er de ergonomische, dubbele joysticks met gelijktijdige hef- en kantelfuncties. Deze bieden een goede grip, met name wanneer ze met handschoenen aan worden bediend.

2-pedalen systeem (optie)

Bent u gewend om met het 2-pedalensysteem te rijden. Bij Mitsubishi is deze optie aanwezig. Soepel schakelt u de rijrichting om via uw linker en rechtervoet. Uiteraard alles elektronisch ingeregeld naar uw wensen.

Autoboost

De heftruck detecteert wanneer vermogen nodig is en activeert automatisch acceleratie en koppelversterkingen.

Intelligent bochten systeem

Past de trucksnelheid automatisch aan de stuurhoek aan om de veiligheid van de bestuurder en omgeving te verhogen, de productiviteit te verbeteren en bandenslijtage te verminderen.

Elektronisch differentieelslot

Na inschakeling biedt het elektronische differentieelslot de heftruck de best mogelijke tractie door beide voorwielen te laten draaien. Dit kan vooraf worden ingesteld om in te schakelen wanneer de snelheid laag is of de stuurhoek beperkt.

Media

Brochures & specificaties

Aanvraag

FB 40-55 N (C) (H)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.