???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Krachtige precisie op grote hoogte

RB 12-25 N3

Reachtruck
capaciteit 1.200 - 2.500 KG
48V AC-Techniek
Hefhoogte 3.200 - 12.100 mm

Product informatie

Ondek onze mooie reachtrucks

Voor iedere situatie een passende reachtruck. Vanaf een gangpadbreedte van 2.643 mm tot een maximale hefhoogte van 12.100 mm. Mitsubishi heeft een wijde range met keuzemogelijkheden.

Een universele reachtruck ontworpen rondom de bestuurder en diens veiligheid. Met standaard de keuze uit verschillende bedieningen, de mogelijkheden om de truck naar persoonlijke voorkeur in te stellen, de ergonomie, de prestaties, het goede zicht, de uitzonderlijke veiligheidsvoorzieningen en nog meer handige features plus een breed scala aan opties, maken hiervan de meest moderne reachtruck. Met onze MaxVision masten, deze reiken tot een hefhoogte van 12 meter, hebt u altijd goed zicht op de last. De masten zijn uitzonderlijk stabiel en bieden maximaal zicht. Aan de buitenkant zijn deze reachtrucks sterk en zeer robuust, van binnen gaat er een intelligent systeem schuil, hierdoor ideaal voor de meest intensieve werkzaamheden. De combinatie voor legendarische betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten, u begrijpt waarom wij deze truck zo waarderen.

Uiteraard worden deze reachtrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de reachtrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Uitgelicht

Intelligent bochten systeem

De reachtruck detecteert de hoek van een bocht en verlaagt de snelheid vroegtijdig. Daardoor wordt de omgang een stuk veiliger met maximale stabiliteit en nauwkeurig, positief stuurgedrag.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Comfort en controle

360° sturen vanuit een comfortabele stoel kan vanaf de armleuning of traditioneel voor u met een stuurwiel. Overzichtelijk, nooit vermoeid en veilig.

Maximaal overzicht

Vanuit de cockpit heeft u rondom overzicht. Met de optionele camera plaatst u de pallet ook op 12 meter hoogte met uiterste precisie. Geen schades en veilig werken.

Joystick bediening

Het is maar wat u het meest prettig vindt. Wanneer u voor de joystick kiest, heeft u alle hydraulische functies alsook de rijrichting in één hand.

Mini-lever bediening

De keuze voor de mini-levers ( vingertip-bediening ) is voor de meeste bestuurders de juiste keuze. Elke hydraulische bediening onder de juiste vinger en uw duim voor de rijrichting.

Top Kenmerken

Koel- en vrieshuizen

Ook in zeer koude omstandigheden blijft onze reachtruck tot in de details het werk doen. Het ruime zicht vanuit de verwarmde cabine geeft en is een veilige wijze van werken.

Inrij stellingen model

Wanneer u heeft gekozen voor de inrij-stellingen van Kompactor is dit de juiste uitvoering van de reachtruck. De veilige chauffeurskooi is zo aangepast dat u zonder schade de pallets kan positioneren.

Ergonomisch dataverkeer

Ook de draadloze communicatie met uw WMS gaat met het grootste gemak voor de bestuurder. Overzichtelijk en praktisch gemonteerd om mogelijke schades tegen te gaan.

Batterijen wisselen

Wanneer de batterijtechniek Li-ion voor u niet de juiste oplossing is en dus het wisselen van batterijen wel, wordt de reachtruck uitgerust met een praktisch rollenbed voor snel en veilig wisselen.

Media

Kort verhuur

RB 12-25 N3 (L) (C) H (X)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Prijs per dag €90Prijs per week €370 Prijs per 4 weken €990