???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Krachtige precisie op grote hoogte

RB 12-25 N3

Reachtruck
Capaciteit : 1.200 - 2.500 KG
48V AC-Techniek
Hefhoogte : 3.200 - 12.100 mm

€  94
Per dag
Per dag
€  375
Per week
Per week
€  1034
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ondek onze mooie reachtrucks

Voor iedere situatie een passende reachtruck. Vanaf een gangpadbreedte van 2.643 mm tot een maximale hefhoogte van 12.100 mm. Mitsubishi heeft een wijde range met keuzemogelijkheden.

Een universele reachtruck ontworpen rondom de bestuurder en diens veiligheid. Met standaard de keuze uit verschillende bedieningen, de mogelijkheden om de truck naar persoonlijke voorkeur in te stellen, de ergonomie, de prestaties, het goede zicht, de uitzonderlijke veiligheidsvoorzieningen en nog meer handige features plus een breed scala aan opties, maken hiervan de meest moderne reachtruck. Met onze MaxVision masten, deze reiken tot een hefhoogte van 12 meter, hebt u altijd goed zicht op de last. De masten zijn uitzonderlijk stabiel en bieden maximaal zicht. Aan de buitenkant zijn deze reachtrucks sterk en zeer robuust, van binnen gaat er een intelligent systeem schuil, hierdoor ideaal voor de meest intensieve werkzaamheden. De combinatie voor legendarische betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten, u begrijpt waarom wij deze truck zo waarderen.

Uiteraard worden deze reachtrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de reachtrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Koel- en vrieshuizen

Ook in zeer koude omstandigheden blijft onze reachtruck tot in de details het werk doen. Het ruime zicht vanuit de verwarmde cabine geeft en is een veilige en comfortabele wijze van werken.

Inrij stellingen model

Wanneer u heeft gekozen voor de inrij-stellingen van Kompactor is dit de juiste uitvoering van de reachtruck. De veilige chauffeurskooi is zo aangepast dat u zonder schade de pallets kan positioneren.

Ergonomisch dataverkeer

Ook de draadloze communicatie met uw WMS gaat met het grootste gemak voor de bestuurder. Overzichtelijk en praktisch gemonteerd om mogelijke schades tegen te gaan.

Batterijen wisselen

Wanneer de batterijtechniek Li-ion voor u niet de juiste oplossing is en dus het wisselen van batterijen wel, wordt de reachtruck uitgerust met een praktisch rollenbed voor snel en veilig wisselen.

Intelligent bochten systeem

De reachtruck detecteert de hoek van een bocht en verlaagt de snelheid vroegtijdig. Daardoor wordt de omgang een stuk veiliger met maximale stabiliteit en nauwkeurig, positief stuurgedrag.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Media

Brochures & specificaties

Kort verhuur

RB 12-25 N3 (L) (C) H (X)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.