???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Uw vorken van smal naar breed verstellen

Verstellen

Durwen vorkenversteller
CAP : 1.500 - 8.000 KG
Voor 1 tot 8 pallets tegelijk

€  53
Per dag
Per dag
€  185
Per week
Per week
€  420
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de Durwen vorkenversteller

Uw vorkheftruck moet voorbereid zijn met minimaal 1 extra hydraulische functie voor het basistype. Kompactor kan snel inschatten of uw heftruck dat heeft.

Met een vorkenversteller is het mogelijk om de vorken van een heftruck exact in de juiste positie te zetten. Dat doe je door de vorken dichter of verder uit elkaar te schuiven. Dit is vooral handig als je pallets met afwijkende afmetingen moet verplaatsen. In ons assortiment vind je vorkenverstellers in verschillende uitvoeringen: met FEM adaptieplaten voor iedere maat bevestiging vork, geschroefde vorken of reachvorken en sideshift.

✓ Verkrijgbaar in diverse varianten ( van 1 tot 8 pallets )

✓ Uitvoerbaar met ventiel-gestuurde of separate sideshift

Het basistype is bij ons ook te huur in de capaciteit tot 2.500 KG.

Wij maken graag een offerte voor u om een vorkenversteller op te bouwen op uw heftruck.

Kenmerken

Uitgelicht

Durwen RZV

De RZV, standaard met ventielgestuurde sideshift, heeft een stabiel frame met ronde geleidingen waardoor beide vorkadaptieplaten schuiven waar standaard vorken (ISO 2328) evenals geschroefde vorken gemonteerd kunnen worden.

Durwen ZVP

De ZVP kan met zijn grote range aan verstelbereiken tot buiten de truckbreedte verstellen. Klemmen van lasten is met dit apparaat niet mogelijk. Standaard voorzien van ventielgestuurde sideshift en geschroefde vorken.

Durwen ZVW

De heavy-duty ZVW heeft robuuste dubbele asgeleiding. Deze biedt de mogelijkheid tot montage van standaard vorken (ISO 2328) evenals geschroefde vorken. Standaard voorzien van ventielgestuurde sideshift.

Durwen DPK

De DPK kan 1 of 2 pallets naast elkaar opnemen en kunnen naar elkaar toe bewogen worden. Standaard voorzien van een constante sideshift. Diverse capaciteiten en vorkmaten mogelijk.

Media

Kort verhuur

Durwen RZV ZWV PZV ZVP DPK serie

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.