???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Als kantelen of draaien noodzakelijk is

Roteren

Durwen rotator
CAP : 1.600 - 12.000 KG
360° draaibaar

€  53
Per dag
Per dag
€  185
Per week
Per week
€  420
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de Durwen rotator DG serie

Uw vorkheftruck moet voorbereid zijn met minimaal 1 extra hydraulische functie voor het basistype. Kompactor kan snel inschatten of uw heftruck dat heeft.

De 360° eindeloos draaibare rotator, basis type DG, heeft een stabiel, compact gietstalen frame en een solide en slijtvaste worm-wormwiel aandrijving, waardoor altijd meerdere tanden tegelijkertijd ingrijpen. Het draailager is afgedicht tegen stof.

Type DG-S, is voorzien van een separate sideshift, zodat u altijd de beschikking heeft over de volledige sideshiftslag. Het apparaat heeft een stabiel gietstalen huis en een solide en slijtvaste worm-wormwiel overbrenging, waardoor altijd meerdere tanden tegelijkertijd de draaikrans aandrijven.

Type DG-F, heeft een stabiel, compact gietstalen frame en een solide en slijtvaste worm-wormwiel aandrijving, waardoor altijd meerdere tanden tegelijkertijd ingrijpen. Het draailager is afgedicht tegen stof. Deze visserij-uitvoering is uitgevoerd met een multi-layer oppervlaktebescherming, gegalvaniseerde delen, verzinkte bouten en externe smeerpunten. Hierdoor is deze uitvoering uitermate geschikt voor de vis- en haven industrie.

Het basistype is bij ons ook te huur in de capaciteit tot 2.500 KG.

Wij maken graag een offerte voor u om een rotator op te bouwen op uw heftruck.

Media

Brochures & specificaties

Kort verhuur

Durwen DG DG-S DGS-F Serie

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.