???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Kleine afmetingen met grote prestaties

PBV / F 20-25 N3

Meerij pallettruck
Capaciteit : 2.000 - 2.500 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkmaten

€  55
Per dag
Per dag
€  175
Per week
Per week
€  440
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de PREMiA EM serie

De PREMiA EM serie is leverbaar in drie varianten: inklapbaar platform, vast platform met achter-instap en vast platform met zij-instap. Elke palletruck is leverbaar in een 2.000- of 3.000 KG uitvoering. Alle trucks zijn voorzien van een zwaar uitgevoerd chassis in 3 mogelijke formaten - mini, junior en senior - om aan alle batterij-eisen te voldoen. Het mini-chassis is het kortste op de markt. Het gepatenteerde Drive-Steady systeem zorgt voor uitstekende drukwaarden op het aandrijfwiel en een zeer goede schokdemping en zijstabiliteit in bochten. Dat maakt de PREMiA EM tot een elektrische pallettruck van uitzonderlijke klasse. De ergonomisch gevormde, toonaangevende Ergo-Steer disselboomkop is voorzien van goed toegankelijke bedieningselementen, waarmee de bestuurder de truck comfortabel, veilig en intuïtief kan besturen en zich volledig op zijn taak kan concentreren.

Uiteraard worden deze pallettrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Kompactor denkt steeds met u mee.

Kenmerken

Uitgelicht

Wielen op de vloer

Het veerbelast en hydraulisch systeem werkt samen met Drive-Steady om de druk op het aandrijfwiel voortdurend te verhogen. Dit garandeert een optimale tractie op natte ondergronden voor een hogere productiviteit en maximale veiligheid.

Dempend comfort

Met de unieke elektrische dempingsfunctie kan de bestuurder het platform op zijn eigen gewicht afstellen. Ideaal voor toepassingen op hellingen of laadperrons. Optie op platformtrucks met zij- en achter instap.

Easy, Eco of Pro

Keuze uit drie rijstanden. PRO voor ervaren bestuurders, ECO voor een laag energieverbruik en Easy voor gevoelige goederen of beginners. Steeds geprogrammeerd met veiligheid voorop.

Flexibele energie

Veelzijdig accucompartiment Geschikt voor DIN- en BS-accu's om maximale compatibiliteit met de apparatuur en behoeften van de gebruiker te garanderen.

Alles onder controle

Toonaangevende, IP65-geclassificeerde, weerbestendige disselboomkop met goed bereikbare bedieningselementen, die ergonomisch geplaatst zijn voor meer comfort en minder vermoeidheid.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Media

Brochures & specificaties

Kort verhuur

PBV / PBF 20-25 N3 (R) (S)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.