???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Compact en snel schrobben. schoon gedweild

MMg

36V AC elektrische zit schrobmachine
Capaciteit 4.500 - 8.900 M²
Opvang 200 L
Werkbreedte 900 - 1.200 mm

€  72
Per dag
Per dag
€  230
Per week
Per week
€  545
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de moderne MMg

De MMg is een veelzijdige opzit schrobmachine die geschikt is voor industriële toepassingen. De machine is zodanig vorm gegeven dat alle onderdelen binnen de body van de machine blijven en daardoor beschermd worden tegen aanrijschade. Het dubbele voorwiel reduceert de druk op de vloer en zorgt voor een lichte besturing. In combinatie met het lage zwaartepunt zorgt het voor optimale stabiliteit en wendbaarheid. De lage instap en de verstelbare bestuurdersstoel bieden de gebruiker een comfortabele werkplek. Hij kan daarbij de machine bedienen zonder de handen van het stuur te halen. De schrobmachine heeft een maximale borsteldruk van 100 Kg, kan tot 5 uur werken op een batterijlading en rijdt moeiteloos tegen hellingen van maximaal 18% op.

Afhankelijk van uw vloertype is de moderne MMg naar keuze beschikbaar met vlakke borstels, cilindrische borstels of een rechthoekige orbital padhouder en kan uitgerust worden met het Fimap Fleet Management systeem waarmee de machine op afstand volledig gecontroleerd kan worden.

In de MMg Plus uitvoering is hij uitgerust met een touchscreen display. Via dit display kan de gebruiker met een pincode inloggen en de eigen schoonmaakprogramma’s per zone instellen. Op het display kunnen ook instructiefilmpjes getoond worden. Daarnaast is de Plus versie voorzien van Cruise control, Eco mode, power mode, achteruitrijcamera, aanrijsensoren, descent control, verlichting voor- en achter en remlichten. Door toepassing van diverse opties kan de machine nog verder aan de eigen eisen aangepast worden.

Media

Kort verhuur

MMg

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.