???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

De meest wendbare Strak comfortabel Veilig en snel

FB 14-20 ANT (C)

3-wiel vorkheftruck
Capaciteit : 1.400 - 2.000 KG
48V - AC techniek
Hefhoogte 2.000 - 7.000 mm

€  83
Per dag
Per dag
€  295
Per week
Per week
€  795
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de EDiA EM serie

Dit is de EDiA EM. Het is de intelligentste vorkheftruck op de markt en tegelijkertijd een van de meest duurzame. Deze heftruck met zijn talloze functies biedt de wendbaarheid, het vermogen en de betrouwbaarheid die u van Mitsubishi mag verwachten. Deze 3-wiel 48-volts AC elektrische heftrucks zijn ontworpen en gebouwd om te presteren. Ze werken intuïtief en passen hun prestaties aan de individuele bestuurder aan.

De geavanceerde software van de EDiA EM analyseert realtime rijgedrag en past de prestatie automatisch aan, zodat deze truck niet alleen veilig maar ook productief werkt.

Uiteraard worden deze heftrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het ook zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Royale been- en voetruimte

Is geschikt voor schoenmaat Oost-Nederland, zodat iedere bestuurder comfortabel zijn voeten in een natuurlijke, ergonomische positie kan neerzetten.

360° besturing

Maakt vlot en handig draaien mogelijk zonder de typische pauze van een driepunt-bocht ( Is toepasbaar in modellen met vingertip bediening ). Niet alleen minder slijtage maar ook een aanzienlijke tijdwinst.

Alles uitgelicht

Complete rij- en werkverlichting & blue-spot inclusief akoestische signalen zijn een greep uit de vele mogelijkheden bij Kompactor.

Alles onder controle

Kies ECO voor langdurige inzet, nieuwe of onervaren bestuurders of PRO voor intensieve werkzaamheden met deadlines die gehaald moeten worden. Wat u ook kiest .. veiligheid voorop !

in alle omstandigheden

De compleet uitgeruste cabine maakt het comfortabel voor de bestuurder. De automatische airconditioning zorgt voor koele of warme ventilatie. Voor buitenwerkzaamheden of in koel- en vrieshuizen.

Intelligent bochten systeem

Past de snelheid automatisch aan de stuurhoek aan om de veiligheid van de bestuurder & omgeving te verhogen, de productiviteit te verbeteren en bandenslijtage te verminderen. Veiligheid voorop dus !

Media

Brochures & specificaties

Kort verhuur

FB 14-20 ANT (C)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.