???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

De meest krachtige Sterk comfortabel Veilig en snel

FB 25-35 AN (C)

4-wiel vorkheftruck - L
Capaciteit : 2.500 - 3.500 KG
80V - AC techniek
Hefhoogte : 3.000 - 7.000 mm

€  143
Per dag
Per dag
€  525
Per week
Per week
€  1410
4 weken
Per 4 weken

Overzicht

Ontdek de EDiA EX serie

Dit is de EDiA EX. Het is de intelligentste vorkheftruck op de markt en tegelijkertijd een van de meest duurzame. Deze heftruck met zijn talloze functies biedt de wendbaarheid, het vermogen en de betrouwbaarheid die u van Mitsubishi mag verwachten. Een elektronisch differentieelslot biedt optimale tractie en de achteras stuurt in een hoek van 100°. Dubbele aandrijfmotoren zorgen ervoor dat de wielen in stilstand soepel draaien zonder de machine eerst nog een "duw" te geven

Deze 4-wiel 80-volts AC elektrische heftrucks zijn ontworpen en gebouwd om langer en beter te presteren. Ze werken intuïtief en passen hun prestaties aan de individuele bestuurder aan.

De geavanceerde software van de EDiA EM analyseert realtime rijgedrag en past de prestatie automatisch aan, zodat deze truck niet alleen veilig maar ook productief werkt.

Uiteraard worden deze heftrucks en uitgevoerd afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Alles onder controle

De ergonomische armleuning is compleet uitgerust. Alle hydraulische traploze functies alsook de rijrichting wordt onder uw vingers bepaald zonder uw arm op te lichten.

in alle omstandigheden (optie)

De compleet uitgeruste cabine maakt het comfortabel voor de bestuurder. De automatische airconditioning zorgt voor koele of warme ventilatie. Voor buitenwerkzaamheden of in koel- en vrieshuizen.

2-pedalen systeem (optie)

Bent u gewend om met het 2-pedalensysteem te rijden. Bij Mitsubishi is deze optie aanwezig. Soepel schakelt u de rijrichting om via uw linker en rechtervoet. Uiteraard alles elektronisch ingeregeld naar uw wensen.

Royale been- en voetruimte

Is geschikt voor schoenmaat Oost-Nederland, zodat iedere bestuurder comfortabel zijn voeten in een natuurlijke, ergonomische positie kan neerzetten.

Intelligent bochten systeem

Past de trucksnelheid automatisch aan de stuurhoek aan om de veiligheid van de bestuurder en omgeving te verhogen, de productiviteit te verbeteren en bandenslijtage te verminderen.

Alles uitgelicht

Complete rij- en werkverlichting & blue-spot inclusief akoestische signalen zijn een greep uit de vele mogelijkheden bij Kompactor.

Media

Brochures & specificaties

Kort verhuur

FB 25-35 AN (C)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.