???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Verhoog uw prestaties Verlaag uw kosten

FD 40-55 N3 (C)

4-wiel vorkheftruck - L
Capaciteit : 4.000 - 5.500 KG
Diesel
Hefhoogte 3.050 - 7.060 mm

Overzicht

Ontdek de GRENDiA EX serie

De GRENDiA EX is gebouwd om net zo hard te werken als u en staat garant voor betrouwbare prestaties die toonaangevend zijn in zijn klasse. Ongeacht de uitdagingen. Dit no-nonsense ontwerp, dat onder de zwaarste omstandigheden is getest, bouwt voort op het succes van zijn voorgangers en levert optimale prestaties. De geavanceerde, Euro Stage V-conforme motoren van de GRENDiA EX en het duurzame ontwerp houden de bedrijfskosten en de onderhoudsbehoeften laag, zodat u maximale efficiëntie en productiviteit kunt behalen.

Uiteraard worden deze heftrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, gasflesvullingen, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Volledige bodemplaat constructie

Beschermt de motorruimte tegen binnendringen van vuil, stof en water voor een lange levensduur van de motor. Hiermee voorkom je schades en blijft de motor maximaal gekoeld.

Uniek ergonomisch ontwerp

Leidt tot eenvoudig in- en uitstappen, een unieke, verstelbare stuurkolom met positiegeheugen, gebruikersvriendelijke bedieningselementen, een praktische indeling en perfect zicht rondom voor maximale precisie en productiviteit.

Goed doorzicht

Zwaar uitgevoerde mast met onbelemmerd zicht biedt ongeëv­enaard zicht op de vorkpunten en last, voor kortere doorlooptijden en minder schade.

in alle omstandigheden

De compleet uitgeruste cabine maakt het comfortabel voor de bestuurder. Een automatische airconditioning zorgt voor koele of warme ventilatie. Voor buitenwerkzaamheden een must.

Integrated Presence System (IPS2)

Verhoogt de veiligheid door hydraulische functies en rijfuncties te onderbreken wanneer de bestuurder 2 seconden of langer niet aanwezig is. De toegangspincode voorkomt misbruik door onbevoegden.

Motor bescherming

Het motorbeschermingssysteem heeft twee beschermingsstanden om het hart van de machine te beschermen tegen oververhitting. De machine wordt eerst vertraagd en dan uitgeschakeld ter bescherming.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de GRENDiA EX serie

Aanvraag

FD 40-55 N3 (C)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.