???
???

Compact, snel, efficiënt en gebruikersvriendelijk

SBR 15-20 N

Sta-in stapelaar
capaciteit 1.200 - 2.000 KG
24V AC-Techniek
Hefhoogte 1.500 - 6.500 mm

Product informatie

Ontdek de SBR N serie

Deze sta-in stapelaars zijn ideaal voor taken waarbij stapelen wordt gecombineerd met horizontale verplaatsing over grote afstanden. Ze zijn heel compact en kunnen in smallere gangen werken dan een reachtruck. De hoge rij- en hefsnelheden, de geavanceerde elektronica en het ergonomische ontwerp optimaliseren de productiviteit. Snel in- en uitstappen, een comfortabele sta-in positie, een goed zicht en een zeer efficiënte fly-by-wire besturing zijn enkele voordelen voor de bestuurder.

Uiteraard worden deze stapelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de stapelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Uitgelicht

Fly-By-Wire stuursysteem

De truck kan hierdoor zeer efficiënt in heel krappe ruimtes manoeuvreren, terwijl de flexibiliteit toeneemt en er minder schade aan producten ontstaat.

AC aandrijfmotor en regeling

Deze technologie levert krachtige, controleerbare, flexibele prestaties, die volledig programmeerbaar zijn voor perfecte afstemming op de behoeften van elke bestuurder en toepassing.

Zijstabilsatoren

Zijstabilisatoren verhogen de restcapaciteit bij grotere hefhoogtes (standaard bij drievoudige masten).

Rondom zicht

Het verhoogde bestuurdersplatform zorgt samen met het zeer kleine chassis voor een uitstekend zicht op de vorkpunten. Dat leidt tot een snellere, veiligere en nauwkeurigere pallethantering met minder schade.

Top Kenmerken

Regeneratief remmen

Dit energiebesparende systeem zorgt voor minder remslijtage en verlengt de inzetduur.

Ingebouwde diagnoses

Snel en eenvoudig onderhoud beperkt de uitvaltijd tot een minimum, waardoor eigenaren hun productiviteit kunnen verhogen.

Ontdek de SBR N serie

Offerte

SBR 15-20 N

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij denken met je mee voor de beste logistieke oplossing.