???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Ontworpen om uit te blinken

PBP 16-20 N2 MEE-LOOP

Sterke meeloop pallettruck
capaciteit 1.600 - 2.000 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkbreedtes en lengtes

Product informatie

Ontdek de PREMiA ES serie

De PREMiA ES elektrische meeloop pallettrucks zijn ontwikkeld om non-stop te presteren in de meest veeleisende omgevingen en helpen u om lang door te werken. De PREMiA ES modellen kunnen door hun uitzonderlijk korte chassis in smalle gangen werken, zodat de opslagcapaciteit optimaal wordt benut. De gekoppelde zwenkwielen bieden stabiliteit bij gebruik op hellingen, laadperrons en oneffen ondergronden. De truck beschikt over twee rijstanden. De ECO-stand is geschikt voor onervaren bestuurders, omdat deze de snelheid beperkt voor vlotte manoeuvres. De PRO-stand is bedoeld voor optimale prestaties en productiviteit.

Uiteraard worden deze pallettrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Kompactor denkt steeds met u mee.

Uitgelicht

Dubbele vorkrollen

Marktleidende hefhoogte van 220 mm. Ideaal voor gebruik op steile hellingen, laadperrons en oneffen vloeren. Het kantelmechanisme zorgt voor meer stabiliteit en daarmee veel veiligheid.

Alles onder controle

Bij het bedienen van de pallettruck is veel gedacht aan het comfort van de operator. Alle knoppen bij elkaar. De vlinder-bediening voor het traploos rijden is zeer nauwkeurig.

Ook als heftafel ( optie )

Werken op hoogte ( 735 mm ) neemt de fysieke belasting van de bestuurder weg. Deze optionele wijze van werken is handig bij het verzamelen van een order of stapelen van goederen in de productie bij de machine.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Top Kenmerken

Ingebouwde lader

Op bijna alle modellen is dit de standaard. Flexibel vanwege de 220V netstekker. Het display en indicatoren geven de juiste situatie weer van de batterij.

Gelagerde vorkneusrollen

De dubbele sterk uitgevoerde vorkneusrollen zorgen ervoor dat het rijden over een palletlat soepeler en geluidsarmer verloopt. Minder schades dus en veel veiliger.

Extra bescherming

Deze optie is handig wanneer de producten op de pallet hoger zijn dan standaard. Hedt houdt niet alleen uw product beter op de pallet. Ook de bestuurder is veel beter beschermd. Veilig dus !

Laag bij de grond

De bodemvrijheid bedraagt slechts 35 mm zodat het risico op voetbeknelling heel klein is. Ontworpen voor de veiligheid van de bestuurder.

Media

Aanvraag

PBP 16-20 N2 (R) (E) & PD

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

| |