???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Ontworpen om uit te blinken

PBP 16-20 N3

Meeloop pallettruck
Capaciteit : 1.600 - 2.000 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkmaten

Overzicht

Ontdek de PREMiA ES serie

De PREMiA ES elektrische meeloop pallettrucks zijn ontwikkeld om non-stop te presteren in de meest veeleisende omgevingen en helpen u om lang door te werken. De PREMiA ES modellen kunnen door hun uitzonderlijk korte chassis in smalle gangen werken, zodat de opslagcapaciteit optimaal wordt benut. De gekoppelde zwenkwielen bieden stabiliteit bij gebruik op hellingen, laadperrons en oneffen ondergronden. De truck beschikt over twee rijstanden. De ECO-stand is geschikt voor onervaren bestuurders, omdat deze de snelheid beperkt voor vlotte manoeuvres. De PRO-stand is bedoeld voor optimale prestaties en productiviteit.

Uiteraard worden deze pallettrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Kompactor denkt steeds met u mee.

Kenmerken

Uitgelicht

Alles onder controle

Bij het bedienen van de pallettruck is veel gedacht aan het comfort van de operator. Alle knoppen bij elkaar. De vlinder-bediening voor het traploos rijden is zeer nauwkeurig.

Dubbele vorkrollen

Marktleidende hefhoogte van 220 mm. Ideaal voor gebruik op steile hellingen, laadperrons en oneffen vloeren. Het kantelmechanisme zorgt voor meer stabiliteit en daarmee veel veiligheid.

Gelagerde vorkneusrollen

De dubbele sterk uitgevoerde vorkneusrollen zorgen ervoor dat het rijden over een palletlat soepeler en geluidsarmer verloopt. Minder schades dus en veel veiliger.

Ook als heftafel ( optie )

Werken op hoogte ( 730 mm ) neemt de fysieke belasting van de bestuurder weg. Deze optionele wijze van werken is handig bij het verzamelen van een order of stapelen van goederen in de productie bij de machine.

Laag bij de grond

De bodemvrijheid bedraagt slechts 35 mm zodat het risico op voetbeknelling heel klein is. Ontworpen voor de veiligheid van de bestuurder.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Media

Brochures & specificaties

Aanvraag

PBP 16-20 N3 (R) (E) & PD

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.