???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

2 pallets tezamen, maximale efficiëntie

PBV / F 20 N3

Meerij pallettruck (2 pallets)
Capaciteit : 2.000 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkmaten

Overzicht

Ontdek de PREMiA EM serie

De PREMiA EM PBV 20 N3 is speciaal gemaakt voor het vervoeren van 2 pallets.

Uitgevoerd in een stevig chassis in 3 mogelijke formaten - mini, junior en senior - om aan alle batterij-eisen te voldoen. Het mini-chassis is het kortste op de markt. Het gepatenteerde Drive-Steady systeem zorgt voor uitstekende drukwaarden op het aandrijfwiel en een zeer goede schokdemping en zijstabiliteit in bochten. Dat maakt de PBV 20 PD tot een elektrische pallettruck van uitzonderlijke klasse. De ergonomisch gevormde, toonaangevende Ergo-Steer disselboomkop is voorzien van goed toegankelijke bedieningselementen, waarmee de bestuurder de truck comfortabel, veilig en intuïtief kan besturen en zich volledig op zijn taak kan concentreren.

Uiteraard worden deze pallettrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Kompactor denkt steeds met u mee.

Kenmerken

Uitgelicht

Alles onder controle

Toonaangevende, IP65-geclassificeerde, weerbestendige disselboomkop met goed bereikbare bedieningselementen, die ergonomisch geplaatst zijn voor meer comfort en minder vermoeidheid.

Wielen op de vloer

Het veerbelast en hydraulisch systeem werkt samen met Drive-Steady om de druk op het aandrijfwiel voortdurend te verhogen. Dit garandeert een optimale tractie op natte ondergronden voor een hogere productiviteit en maximale veiligheid.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Easy, Eco of Pro

Keuze uit drie rijstanden. PRO voor ervaren bestuurders, ECO voor een laag energieverbruik en Easy voor gevoelige goederen of beginners. Steeds geprogrammeerd met veiligheid voorop.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de PREMiA EM serie

Aanvraag

PBV PBF STA-OP DUBBEL

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.