???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Het verzamelen van orders op grote hoogte

OPBH 12 PH & OPBM 10

High-level orderverzamelaar
Capaciteit : 1.000 - 1.200 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkmaten & hoogten

Overzicht

Ontdek de VELiA EX serie

De ontwerpers van Mitsubishi houden van een uitdaging. En zoals elke magazijnmanager weet, is er geen grotere uitdaging dan orders verzamelen. Elke seconde telt in dit arbeidsintensieve werk. Het resultaat ? De VELiA EX. Deze buitengewoon efficiënte midden- en hoogniveau orderverzamelaars zijn ontwikkeld om de productiviteit een boost te geven. Met uitzonderlijk goed zicht ! Dankzij onze MaxVision mast en beschermkap met doorkijkmogelijkheid.

En de intelligente ontwikkelingen stoppen niet wanneer de bestuurder zich in de cabine bevindt. De Operator Presence Sensor bestrijkt een breed gebied. Deze dient als vervanger van de dodemansknop, waardoor mogelijke struikelgevaren worden voorkomen, terwijl uw mensen zich vrij binnen de ruime cabine kunnen bewegen.

Uiteraard worden deze orderverzamelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de orderverzamelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Lage instap

Zeer lage instaphoogte (slechts 215 mm) laat bestuurders eenvoudig in-/uitstappen om hen alert en productief te houden tijdens hun werkuren.

Veilige toegang

MaxPro zij-toegang­shekken met automatische sensoren voorkomen onveilig gebruik van de truck met geopende hekken op een hoogte van meer dan 1200 mm.

Fluitje van een cent

De goed bereikbare tractiebatterij zorgt er samen met de accurollen en accu-ontladingsmeter voor dat de deze snel en eenvoudig gecontroleerd, onderhouden of gewisseld kan worden.

Even controleren

Inspecties of preventief onderhoud. De VELiA EX is zo gebouwd dat dit snel en overzichtelijk geregeld is .. ook een fluitje van een cent.

Eco stand

Deze handige mogelijkheid verlaagt het energieverbruik met 12% zonder de prestaties te beïnvloeden.

Rugkussen of stoel

Volledig verstelbare ergonomische stoel biedt een comfortabel zit- of rugkussen voor lange ritten, waardoor de kans op vermoeidheid afneemt.

Media

Brochures & specificaties

Aanvraag

OPBH 12 PH & OPBM 10

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.