???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Met lange lasten het magazijn in en uit

RBM 20-25 N3 MULTI

Reachtruck 360° rijrichting
capaciteit : 1.200 - 2.500 KG
48V AC-Techniek
Hefhoogte : 4.350 - 9.700 mm

Overzicht

Ontdek onze meer-weg reachtruck

De flexibele meer-weg reachtruck is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ergonomische reachtruck voor het verplaatsen van lange of brede goederen. Dankzij de 360° besturing is het mogelijk om lange ladingen zijwaarts te vervoeren. Hiermee wordt de gangpadbreedte tot een minimum beperkt en extra opslagruimte gecreëerd. De RBM-serie is even geschikt voor het hanteren van lange ladingen als voor standaardpallets. Met standaard de keuze uit verschillende bedieningen, de mogelijkheden om de truck naar persoonlijke voorkeur in te stellen, de ergonomie, de prestaties, het goede zicht, de uitzonderlijke veiligheidsvoorzieningen en nog meer handige features plus een breed scala aan opties, maken hiervan de meest moderne reachtruck. Met onze MaxVision masten, deze reiken tot een hefhoogte van 9.700 mm hebt u altijd goed zicht op de last. De masten zijn uitzonderlijk stabiel en bieden maximaal zicht. Aan de buitenkant zijn deze reachtrucks sterk en zeer robuust, van binnen gaat er een intelligent systeem schuil, hierdoor ideaal voor de meest intensieve werkzaamheden. De combinatie voor legendarische betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten, u begrijpt waarom wij deze truck zo waarderen.

Uiteraard worden deze reachtrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de reachtrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Intelligent bochten systeem

De reachtruck detecteert de hoek van een bocht en verlaagt de snelheid vroegtijdig. Daardoor wordt de omgang een stuk veiliger met maximale stabiliteit en nauwkeurig, positief stuurgedrag.

Comfort en controle

360° sturen vanuit een comfortabele stoel kan vanaf de armleuning of traditioneel voor u met een stuurwiel. Overzichtelijk, nooit vermoeid en veilig. Met of zonder verwarmde cabine.

Max-Vision mast

De mast en cabine zijn volledig geoptimaliseerd zodat de bestuurder het best mogelijke zicht rondom heeft. Dat vergroot het zelfvertrouwen van de bestuurder, de veiligheid en de productiviteit.

Stabiliteit systeem

Een uitgebreid systeem waaronder het Mast Tilt Control. Hydraulische functies, zoals mast-reach-functie en kanteling worden automatisch geoptimaliseerd, samen met een dempingsfunctie zodat het plaatsen van pallets veiliger en sneller gaat.

Joystick bediening

Het is maar wat u het meest prettig vindt. Wanneer u voor de joystick kiest, heeft u alle hydraulische functies alsook de rijrichting in één hand.

Mini-lever bediening

De keuze voor de mini-levers ( vingertip-bediening ) is voor de meeste bestuurders de juiste keuze. Elke hydraulische bediening onder de juiste vinger en uw duim voor de rijrichting.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek onze meer-weg reachtruck

Aanvraag

RBM 20-25 N3 MULTI

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.