???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Verhoog uw prestaties Verlaag uw kosten

FG 15-35 N (C)

4-wiel vorkheftruck
Capaciteit : 1.600 - 3.500 KG
LPG Gas - 3-weg katalysator
Hefhoogte : 3.000 - 7.000 mm

Overzicht

Ontdek de GRENDiA ES serie

De GRENDiA ES is ontwikkeld voor maximale productiviteit van de bestuurder bij zo laag mogelijke bedrijfskosten en stelt de hoogste normen voor heftrucks met contragewicht en een verbrandingsmotor.

Door zijn uitzonderlijk lage brandstofverbruik, duurzame onderdelen en onderhoudsarme ontwerp is de GRENDiA zakelijk een heel logische beslissing. De truck wordt bovendien standaard geleverd met een reeks geavanceerde functies, die hun geld meer dan waard zijn.

De snelle, stabiele en oersterke GRENDiA heftrucks bieden een krachtige combinatie van hoge efficiëntie en lage emissies volgens de Euro Stage V-normen.

Uiteraard worden deze heftrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, gasflesvullingen, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Alles uitgelicht

Complete rij- en werkverlichting & blue-spot inclusief akoestische signalen zijn een greep uit de vele mogelijkheden bij Kompactor.

Rondom zicht

zorgt samen met ergonomisch ontworpen en ingedeelde bedieningselementen voor meer comfort, minder vermoeidheid, een grotere nauwkeurigheid en een hogere productiviteit.

Alles onder controle

Duidelijk, informatief instrumentenpaneel met essentiële waarschuwingslampjes en LCD-display met snelheidsmeter, klok en dubbele urenteller.

in alle omstandigheden

De compleet uitgeruste cabine maakt het comfortabel voor de bestuurder. Een automatische airconditioning zorgt voor koele of warme ventilatie. Voor buitenwerkzaamheden een must.

Goed doorzicht

Zwaar uitgevoerde mast met onbelemmerd zicht biedt ongeëv­enaard zicht op de vorkpunten en last, voor kortere doorlooptijden en minder schade.

Volledige bodemplaat constructie

Beschermt de motorruimte tegen binnendringen van vuil, stof en water voor een lange levensduur van de motor.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de GRENDiA ES serie

Aanvraag

FG 15-35 N (C)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.