???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Lange afstanden op hoge snelheid

PBR / S 20-30 N2

Zit / insta pallettruck
Capaciteit : 2.000 - 3.000 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkmaten

Overzicht

Ontdek de PBS & PBR N2 serie

Bij transport en overdracht van goederen over lange afstanden (meer dan 50 meter) en bij laden en lossen verdienen uw bestuurders de comfort-, veiligheids- en ergonomievoordelen van een elektrische sta- of zitpallettruck. Door de krachtige acceleratie, hoge rijsnelheden en optimale bestuurdersefficiëntie neemt de verwerkingscapaciteit binnen korte tijd sterk toe.

Uiteraard worden deze pallettrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Kompactor denkt steeds met u mee.

Kenmerken

Uitgelicht

De PBR 20 N ( zitten )

Wanneer u bijna niet op- of af hoeft te stappen, is deze uitvoering met comfortabele stoel de juiste keuze. Veilig lange afstanden de pallets wegbrengen en weer terug.

Fly-By-Wire stuursysteem

De truck kan hierdoor zeer efficiënt in heel krappe ruimtes manoeuvreren, terwijl de flexibiliteit toeneemt en er minder schade aan producten ontstaat.

Ultra-lage instap

Met deze ultra-lage instap is er goed nagedacht over het design. Voor de bestuurder is dit zeer comfortabel.

Alles onder controle

Een complete cockpit met een uitgebreid informatiescherm en een uitstekend zicht rondom alsook op de vorkpunten .. in één woord alles onder controle !

Media

Brochures & specificaties

Aanvraag

PBR / PBS 20-30 N2 STA-IN of ZIT

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.