???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Kleinere bewegingsruimte voor maximale opslag

SBV 12-16 P

Platform stapelaar ( meerijden )
capaciteit 1.250 - 1.600 KG
24V AC-Techniek
Hefhoogte 1.500 - 5.400 mm

Overzicht

Ontdek de AXiA EM serie

De veelzijdige AXiA EM platform-stapelaars van 1,2 en 1,6 ton zijn de perfecte keuze voor middelzware stapeltoepassingen in smalle ruimtes. De AXiA EM stapelaar is door zijn intuïtieve stuurbekrachtiging eenvoudig te besturen. De bestuurder kan zo veilig en vol vertrouwen werken, waardoor uw werkzaamheden probleemloos, snel en productief verlopen. Om ongeoorloofd gebruik te voorkomen, wordt standaard een pincode gebruikt. Dit betekent dat het werk van de bestuurder kan worden bijgehouden.

Uiteraard worden deze stapelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de stapelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Goed bereikbare tractiebatterij

zorgt er samen met de accurollen en accu-ontladingsmeter voor dat de accu snel en eenvoudig gecontroleerd, onderhouden en zelfs gewisseld kan worden.

Li-ion batterij ( optie )

Met deze optie is snel tussendoor laden mogelijk en wordt onderhoud beperkt. Extra batterijen en tijdrovende wisselingen zijn daardoor niet nodig. Wij kunnen inschatten of deze techniek interessant en rendabel is voor u.

Krachtige AC aandrijftechniek

Deze heeft een vlotte, stille en gecontroleerde werking, een langere inzetduur en geringere onderhoudsbehoeften. Zelfs met lading zijn snelheden tot 8,5 km/u mogelijk.

Alle knoppen bij elkaar

Bij het bedienen van de stapelaar is veel gedacht aan het comfort van de operator. Alle knoppen bij elkaar. De vlinder-bediening voor het traploos rijden is zeer nauwkeurig.

Brochures & specificaties

Ontdek de AXiA EM serie

Aanvraag

SBV 12-16 P (I) (S)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.