???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Robuust, snel, secuur en veilig

SBV 12-16 P N3

Meerij stapelaar (platform)
Capaciteit : 1.250 - 1.600 KG
24V AC-Techniek
Hefhoogte : 2.690 - 5.400 mm

Overzicht

Ontdek de AXiA EM serie

De compacte en veelzijdige AXiA EM serie meerij stapelaar ( platform )  is de perfecte keuze voor stapeltoepassingen op hoog niveau, orderpicking en transportactiviteiten in smalle ruimtes.

De serie is verkrijgbaar in opvouwbare platformmodellen met optionele inklapbare veiligheidsbeugels voor gebruik in smalle ruimtes, modellen met een vast platform achter voor snelle operaties waarbij maximale bescherming van de machinist vereist is, en modellen met een vast platform aan de zijkant voor gemakkelijke in- en uitschakeling aan beide zijden voor orderpick toepassingen. De AXiA EM serie heeft een stevig 4-punts chassis waarbij het aandrijfsysteem is ontworpen om de tractie en stabilisatie evenredig met de belasting te verhogen. Dit houdt de stapelaar consistent stabiel voor veilige, productieve prestaties en een betrouwbare werking. Bovendien stelt een keuze aan rij-instelling ( Easy, ECO & PRO ) voor gebruikers met verschillende vaardigheidsniveaus.

Een uitgebreid assortiment mastmodellen is beschikbaar om ervoor te zorgen dat de truck geschikt is voor elke toepassing. Duplexmasten bieden hefhoogtes van 2.690 mm tot 4.200 mm, terwijl Triplex-masten hefhoogtes leveren van 4.350 mm tot 5.400 mm. Met de optionele initiële heffing kan de AXiA EM serie dienen als een dubbele pallet-handler voor meer efficiëntie, met uitzonderlijke bodemvrijheid voor gebruiksgemak op ongelijke vloeren.

Uiteraard worden deze stapelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de stapelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Li-ion batterij ( optie )

Met deze optie is snel tussendoor laden mogelijk en wordt onderhoud beperkt. Extra batterijen en tijdrovende wisselingen zijn daardoor niet nodig. Wij kunnen inschatten of deze techniek interessant en rendabel is voor u.

Alle knoppen bij elkaar

Bij het bedienen van de stapelaar is veel gedacht aan het comfort van de operator. Alle knoppen bij elkaar. De vlinder-bediening voor het traploos rijden is zeer nauwkeurig.

Krachtige AC aandrijftechniek

Deze heeft een vlotte, stille en gecontroleerde werking, een langere inzetduur en geringere onderhoudsbehoeften. Zelfs met lading zijn snelheden tot 8,5 km/u mogelijk ( optie ).

Initiële heffing ( optie )

De handige en praktische initiële heffing zorgt voor een betere bodemvrijheid op hellingen en ongelijke vloeren. Ook maakt het de dubbele pallethandling mogelijk zodat u kostbare tijd nog efficiënter kunt benutten.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de AXiA EM serie

Aanvraag

SBV 12-16 P (I) (S)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.