???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Deze technologie is onderhoudsvrij, geeft een verhoogde productiviteit en gaat veel langer mee

Lithium-ion

TAB tractiebatterij
24V tot 120V
Altijd een oplossing
Vraag naar de levertijd

Overzicht

Ontdek de TAB lithium-ion batterijen van Kompactor

Lithium-ion .. Deze technologie ontwikkelt zich nog altijd om meer en langer energie te kunnen leveren, maar wanneer kiest u voor deze technologie i.p.v. van de meer klassieke lood-zuur batterij. Wij geven u hieronder de voordelen waar steeds meer organisaties voor kiezen. Van elektrische pallettruck tot aan de zwaarste heftruck of magazijntruck is er een oplossing. Laat het ons weten via de offerte-button en wij maken u een scherpe ( koop of huur ) aanbieding inclusief plaatsing en de verantwoorde afvoer van uw oude batterij.

Onderhoudsvrij -  Geen water meer bijvullen en werkelijk geen omkijken naar. Dit scheelt op jaarbasis heel wat onderhoudsuren.

Snelle laadtijd - In ongeveer 1.5 uur is een Lithium-ion batterij 100% opgeladen

Tussenladingen toegestaan - In tegenstelling tot lood-zuur batterijen is het toegestaan om Lithium-ion batterijen tussendoor te laden .. gekker nog, deze technologie vindt het juist prettig om zo geladen te worden. Even de stekker erin tijdens de koffie of de lunch en de batterij kan weer uren verder. Dit kan zomaar betekenen dat met langere werkdagen geen extra batterijen nodig zijn. Tekort aan energie is niet meer van toepassing.

Een langere levensduur - Een lithium-ion batterij gaat 3 x meer langer mee dan een klassieke lood-zuur batterij. Dit betekent dat in veel gevallen deze batterij de heftruck "overleeft". De 2e heftruck die u na een ( gemiddeld 5-7 jaar ) weer inruilt, kan weer ingezet worden met de bestaande batterij. Op termijn dus een enorme kostenbesparing.

Milieu verantwoord en duurzaam - Geen laadgassen, lager energieverbruik van de lader ( - 20% ) en geen duur ingericht en geventileerde laadstations meer nodig.

Kenmerken

Uitgelicht

Lithium-ion

Kiest u er de volgende keer ook voor ?

Aanvraag

Tractiebatterijen lithium-ion

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.