???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Meesterlijk in smalle gangpaden met de souplesse van een reachtruck

THD 13-15 N3

Man-Down VNA truck
Capaciteit : 1.300 - 1.500 KG
48V - AC techniek
Hoogte : 4.950 - 10.350 mm

Overzicht

Ontdek de THD serie

Met smalle gangpaden en hoge stellingen maximaliseert u de waardevolle magazijnruimte. Met de THD 13-15 N3 beschikt u over een uitzonderlijke smalle gangen truck met de souplesse van een reachtruck en veel soortgelijke functies - de perfecte combinatie om het maximale uit uw geoptimaliseerde indeling te halen. De toonaangevende prestaties - met topsnelheden tot 14 km/u - gecombineerd met een ergonomisch ontwerp en uitgebreide veiligheidskenmerken zorgen voor een hoge productiviteit met een uitzonderlijk efficiënte en veilige bediening. Ook buiten de gangpaden zijn deze smalle gangen trucks zeer efficiënt en wendbaar. Gewoonlijk zijn er P&D (pick & deliver) stations en aanvoertrucks nodig zodat de smalle gangen trucks in de gangpaden kunnen blijven. Hierbij lopen de cyclustijden van smalle gangen trucks en aanvoertrucks bijna nooit synchroon, hierdoor staat vaak een truck stil en met deze wachttijd wordt kostbare tijd verspild.

Uiteraard worden deze smalle gangen trucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de smalle gangen truck in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Van links naar rechts en terug

Het handige hydraulische draaikop systeem ( Turret ) zorgt ervoor dat de pallet zowel links als rechts in het gangpad kan worden geplaatst of weggehaald zonder dat de truck om hoeft te draaien. Efficiëntie ten top dus !

Automatische snelheidsverlaging

Voor een veiligere bediening wanneer de truck buiten geleide stapelgangen rijdt, wordt de rijsnelheid automatisch verlaagd wanneer de vorken boven een bepaalde hoogte worden geheven.

Level assist system

Deze optie detecteert een daling van de invoer van de hefsnelheid, voelt de bedoeling van de bestuurder en stopt de vorken precies op het juiste niveau voor een veiligere en efficiëntere bediening.

Alles loopt op rolletjes

De robuuste zij-geleidingsrollen dragen er zorg voor dat de smalle gangen truck op hoge snelheid door het gangpad rijdt zonder te sturen. Veilig en zonder schade.

Joystick bediening

Het is maar wat u het meest prettig vindt. Wanneer u voor de joystick kiest, heeft u alle hydraulische functies alsook de rijrichting in één hand.

Mini-lever bediening

De keuze voor de mini-levers ( vingertip-bediening ) is voor de meeste bestuurders de juiste keuze. Elke hydraulische bediening onder de juiste vinger en uw duim voor de rijrichting.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de THD serie

Aanvraag

THD 13-15 N3

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.