???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

De meest wendbare Strak comfortabel Veilig & snel

FB 16-20 AN (C)

4-wiel vorkheftruck - M
Capaciteit : 1.600 - 2.000 KG
48V - AC techniek
Hefhoogte : 2.000 - 7.000 mm

Overzicht

Ontdek de EDiA EM serie

Dit is de EDiA EM. Het is de intelligentste vorkheftruck op de markt en tegelijkertijd een van de meest duurzame. Deze heftruck met zijn talloze functies biedt de wendbaarheid, het vermogen en de betrouwbaarheid die u van Mitsubishi mag verwachten.

Deze 4-wiel 48-volts AC elektrische heftrucks zijn ontworpen en gebouwd om te presteren. Ze werken intuïtief en passen hun prestaties aan de individuele bestuurder aan.

De geavanceerde software van de EDiA EM analyseert realtime rijgedrag en past de prestatie automatisch aan, zodat deze truck niet alleen veilig maar ook productief werkt.

Uiteraard worden deze heftrucks en uitgevoerd afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Alles onder controle

De ergonomische armleuning is compleet uitgerust. Alle hydraulische traploze functies alsook de rijrichting wordt onder uw vingers bepaald zonder uw arm op te lichten.

in alle omstandigheden

De compleet uitgeruste cabine maakt het comfortabel voor de bestuurder. De automatische airconditioning zorgt voor koele of warme ventilatie. Voor buitenwerkzaamheden of in koel- en vrieshuizen.

Intelligent bochten systeem

Past de trucksnelheid automatisch aan de stuurhoek aan om de veiligheid van de bestuurder en omgeving te verhogen, de productiviteit te verbeteren en bandenslijtage te verminderen.

Eenvoudig op- en afstappen

Een extra grote instaptrede en ergonomische handgreep zorgen voor een veilige toegang tot de cabine. Door de onbelemmerde toegang worden de knieën, rug en hielen van de bestuurder minder belast.

Automatische hellingproef

Voorkomt terugrollen, zelfs bij volledige belasting op zeer steile hellingen voor sneller en veiliger laden & lossen. Verhoogt de veiligheid van de bestuurder, verbetert de productiviteit en vermindert schade aan producten.

Alles uitgelicht

Complete rij- en werkverlichting & blue-spot inclusief akoestische signalen zijn een greep uit de vele mogelijkheden bij Kompactor.

Media

Brochures & specificaties

Aanvraag

FB 16-20 AN (C)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.