???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Het verzamelen van orders op medium hoogte ( tot 3 meter )

OPBL 10 P

Med-level orderverzamelaar
Capaciteit : 1.000 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkmeten & hoogten

Overzicht

Ontdek de VELiA EM serie

Wanneer de druk groot is bij het verzamelen van orders, worden trucks tot het uiterste getest. Onze VELiA EM middenniveau orderverzamelaars behoren tot die groep. Dit werkpaard met een capaciteit van 1000 kg is ontwikkeld om efficiënt en veilig te verzamelen. De truck beschermt uw gebruikers niet alleen, maar werkt ook harmonieus met ze samen. Neem zijn zeer lage instaphoogte. Deze bedraagt slechts 160 mm en is daarmee wel 45% lager dan bij concurrerende modellen. Maar dat is niet het enige: hij vermindert inspanningen van de gebruiker en voorkomt de kans op uitglijden, struikelen en vallen. De VELiA EM beschikt over een brede toegang. Met een breedte van 603 mm is deze comfortabel voor bestuurders van elk formaat.

Maar de intelligente ontwikkelingen stoppen niet wanneer de bestuurder zich in de cabine bevindt. De Operator Presence Sensor bestrijkt een breed gebied. Deze dient als vervanger van de dodemansknop, waardoor mogelijke struikelgevaren worden voorkomen, terwijl uw mensen zich vrij binnen de ruime cabine kunnen bewegen.

Uiteraard worden deze orderverzamelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de orderverzamelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Alles onder controle

Ergonomie is top. Op deze meest veilige afgeschermde werkplek heeft de bestuurder alle moderne technieken onder controle. Prettig werken zo.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Eco stand

Deze handige mogelijkheid verlaagt het energieverbruik met 12% zonder de prestaties te beïnvloeden.

Fluitje van een cent

De goed bereikbare tractiebatterij zorgt er samen met de accurollen en accu-ontladingsmeter voor dat de deze snel en eenvoudig gecontroleerd, onderhouden of gewisseld kan worden.

Voor als het wat sneller mag

Deze knop verhoogt de snelheid van 9 km/u tot 12 km/u waardoor lange pendelafstanden sneller worden afgelegd en uw trucks optimaal worden benut.

Geen last van je rug ?

EasyLift ontwerp (standaard op model van 1800 mm) stelt bestuurders tijdens het orders verzamelen en ophalen in staat om pallets naar comfortabele hoogtes te heffen en neer te laten, zodat de rug wordt ontlast.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de VELiA EM serie

Aanvraag

OPBL 10 P

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.