???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Grote prestaties in krappe ruimtes

VNT 11-20 (XL)

Man-Up VNA truck
Capaciteit : 1.100 - 2.000 KG
48V of 80V - AC techniek
Hoogte : 4.400 - 16.550 mm

Overzicht

Ontdek de ELEViA serie

ELEViA trucks zijn echte specialisten, die geoptimaliseerd zijn om gemakkelijk orders te verzamelen en pallets te hanteren in smalle gangen. Met intuïtieve bedieningselementen, een ergonomische, ruime cabine en uitstekend zicht is de ELEViA de beste keuze voor bestuurders. Door zijn modulaire ontwerp en constructie is de truck in hoge mate configureerbaar.

Elk model in de serie is volledig geoptimaliseerd voor een specifieke toepassing, wat resulteert in een compleet en veelzijdig aanbod. De modellen van 1.100  tot 1.300 KG capaciteit zijn leverbaar met elektrische systemen van 48V of 80V, de grotere modellen met 80V.

Uiteraard worden deze smalle gangen trucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de smalle gangen truck in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Robuuste bescherming

Een dikke stalen deur beschermt essentiële onderdelen tegen schade en is goed bestand tegen de krassen en deuken die het gevolg zijn van drukke werkzaamheden.

Van links naar rechts en terug

Het handige hydraulische draaikop systeem ( Turret ) zorgt ervoor dat de pallet zowel links als rechts in het gangpad kan worden geplaatst of weggehaald zonder dat de truck om hoeft te draaien. Efficiëntie ten top dus !

Alles onder controle

De ELEViA is leverbaar met draaiknoppen, een hendel met één of meerdere functies of een gedeeld bedieningspaneel in de armsteunen en is daardoor geschikt voor verschillende werkstijlen.

Ultramoderne aandrijving

Hoge prestaties worden gecombineerd met nauwkeurige bediening. U kunt erop vertrouwen dat de ELEViA altijd zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk is.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de ELEViA serie

Aanvraag

VNT 11-20 (XL)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.