???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

De klassieke energiebron voor een acceptabele prijs

Lood-zuur batterijen

TAB tractiebatterij
24V tot 120V
Altijd een oplossing
Levering vanuit voorraad

Overzicht

Ontdek de TAB batterijen van Kompactor

Is uw tractiebatterij aan vervanging toe ? .. of wilt u uitbreiden ?

Van elektrische pallettruck tot aan de zwaarste heftruck of magazijntruck is er een oplossing. Laat het ons weten via de offerte-button en wij maken u een scherpe ( koop of huur ) aanbieding inclusief plaatsing en de verantwoorde afvoer van uw oude batterij.

Uit onze voorraad is een groot assortiment tractiebatterijen en laders beschikbaar, alsook een grote sortering batterijcontainers en losse tractiecellen. Vanuit onze voorraad kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen een oplossing bieden voor uw spoedopdrachten. Alle batterijen worden voor uitlevering doorgeladen en getest, zodat ze direct gebruiksklaar zijn. De lood-zuur tractiebatterijen zijn volledig recyclebaar. Kompactor regelt voor u de afvoer en verwerking van uw oude batterij, in overeenstemming met het Besluit beheer batterijen en accu’s 2008.

Regelmatig en kostenefficiënt opladen

De lood-zuur tractiebatterijen zijn het goedkoopst in aankoop en vereisen regelmatig onderhoud om de levensduur te waarborgen. De batterijen hebben een goed geventileerde aparte laadruimte nodig. Een volledige lading neemt 8 tot 12 uur in beslag. De batterij moet ook regelmatig met gedistilleerd ( gedemineraliseerd ) water worden bijgevuld. Een lood-zuur batterij heeft een gemiddelde leeftijd van 1.500 laadcycli ( 1 cycli = 1 lading & 1 ontlading ) en worden het best pas ( volledig ) opgeladen wanneer ze rond 20% restcapaciteit zijn.

Voordelen van loodzuurbatterijen :

De lood-zuur batterij  is geknipt om het principe van de circulaire economie toe te passen in eenvoudige logistieke processen.

- kostenefficiënt

- 100% recyclebaar

- beproefde technologie

Kenmerken

Uitgelicht

Aqualess batterijen

Door een grotere waterkamer hoeven deze tractiecellen minder vaak bijgevuld te worden met gedestilleerd water. Hiermee bespaart u op jaarbasis heel wat onderhoudsuren.

Gel tractiebatterijen

Deze gel tractiecellen (PzV en PzVB ) zijn onderhoudsvrij. In de cel bevindt zich een gel i.p.v. elektrolyt. Hierdoor is er geen gasvorming en is lekkage onmogelijk. Deze oplossing zie je vaak in de voedingsindustrie ( HACCP ).

EX Batterijen

Deze "ingepakte" batterijen voldoen aan de standaarden EN/IEC 60254-1 en 60254-2 waardoor ze specifiek te gebruiken zijn in zones met een hoog risico op explosie door ontvlambaar gas of stof.

Automatisch water vul-systeem

Om schoon te werken en tijdwinst te boeken is dit vul-systeem uitermate handig. Gewoon de slang aansluiten op een watervat met gedestilleerd water en de valdruk doet de rest. Elke cel wordt automatisch gevuld op de juiste hoogte.

Brochures & specificaties

Ontdek de TAB batterijen van Kompactor

Aanvraag

Lood-zuur

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.