???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Benut het vermogen en maximaliseer de mogelijkheden

TRB 30-50 N2

Sterke industriële trekker
Capaciteit : 3.000 - 5.000 KG
24V - AC techniek

Overzicht

Ontdek de VANTiA serie

VANTiA trekkers zijn onvergelijkbaar wanneer het om trekkracht gaat. Ze zijn sterk en toch superslim en nauwkeurig. Met deze trekkers kunt u elke klus op elk moment klaren. krachtig, en zeer veelzijdig. Daarom is hij net zo geschikt voor een fabriek waar intensief wordt gewerkt als voor een bedrijf waar hygiëne vereist is. Onze modellen van 3.000 en 5.000 KG hebben een groot aantal intelligente functies, zoals onze zeer intuïtieve SDS-technologie. Voor een harmonieuze productiviteit worden de prestaties van de truck op de capaciteiten van de bestuurder afgestemd.

Uiteraard worden deze trekkers uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de trekker in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Geavanceerde besturing

Om de veiligheid en productiviteit van uw bestuurder te verbeteren, beschikt de VANTiA over automatische snelheidsreductie in bochten en automatische centrering van het aandrijfwiel.

Productieve werkomgeving

De zwevende vloer met drievoudige ophanging van de VANTiA met zijwaartse demping en geavanceerde bekleding houdt microtrillingen tot een minimum beperkt voor een uitmuntend bestuurderscomfort.

Kleine draaicirkel

De stuurhoek van 100 graden, de gevoelige besturing en het compacte chassis van de VANTiA leiden tot een uitstekende wendbaarheid.

Marktleidende bodemvrijheid

De VANTiA heeft een uitstekende bodemvrijheid van 220 mm om eenvoudig, veilig en efficiënt te kunnen werken op hellingen en laadperrons.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de VANTiA serie

Aanvraag

TRB 30-50 N2

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.