???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Kleinere bewegingsruimte voor maximale opslag

SBP 10-16 N3

Meeloop & meerij stapelaar
capaciteit 1.000 - 1.600 KG
24V AC-Techniek
Hefhoogte 1.500 - 5.400 mm

Overzicht

Ontdek de AXiA ES serie

De compacte AXiA ES stapelaars hebben het kortste chassis op de markt, waardoor ze in extreem smalle gangen kunnen werken en u uw opslagcapaciteit optimaal kunt benutten. Door zijn gesloten, beschermende chassis en waterdichte onderdelen (beschermingsklasse IP54) ondervindt de AXiA ES geen hinder van vuil, stof en water. Zowel binnen als buiten levert hij daardoor betrouwbaar werk met minimaal onderhoud. De AXiA ES, die voor veiligheid en efficiëntie is ontworpen, heeft een uitzonderlijk groot inklapbaar platform. De bestuurder heeft zo de ruimte om van houding te veranderen zonder de stapelaar te verlaten.

Uiteraard worden deze stapelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de stapelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Batterij wisselen is zo gebeurd

Elke situatie vraagt om zijn eigen energiebron. Kompactor heeft een grote variëteit aan capaciteiten. Ook als u niet meer wilt wisselen van batterij en gebruik wilt maken van de laatste techniek Li-ion, bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle knoppen bij elkaar

Bij het bedienen van de stapelaar is veel gedacht aan het comfort van de operator. Alle knoppen bij elkaar. De vlinder-bediening voor het traploos rijden is zeer nauwkeurig.

Ook voor de brede pallets

De S-type breedspoor-stapelaar maakt het ook mogelijk om blokpallets en europallets in de breedte op te nemen. Het grote voordeel van deze stapelaar is dat breedte van de lastpoten steeds instelbaar is en pallets ook op een grondlocatie passen in uw magazijn.

Dempend comfort

Uniek geveerd en comfortabel sta-plateau. De dikke geprofileerde rubberen mat maakt het dat de chauffeur stevig en met een stabiele grip veilig staat.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de AXiA ES serie

Aanvraag

SBP 10-16 N3 (R) (I) (S)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.