???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Meten = Weten

Wegen met pallettrucks

Ravas 1100, 3200 & 5200
Geavanceerde weegfuncties
oplaadbaar Li-ion batterij

Overzicht

Voor iedere toepassing is er wel een handpallettruck met weegsysteem. Afhankelijk van uw wensen komen wij een gepaste oplossing.


Touchscreen display ( type 5200 )

Het display heeft een zeer intuïtief fullcolour 5 inch touchscreen met 25 mm cijferhoogte. Alleen de actieve toetsen zijn zichtbaar, waardoor het eenvoudig te gebruiken is.

Lithium-ion power

Voeding door een oplaadbare en afneembare Li-ion batterij. In combinatie met energiebesparende functies kunt u met de RAVAS-5200 urenlang doorwerken.

Functies op maat

De indicator biedt verschillende geavanceerde weegfuncties, waaronder een telprogramma. De RAVAS-5200 is ook programmeerbaar voor klantspecifieke gewoonten.

Dataconnectiviteit

De indicator is voorzien van meerdere soorten connectiviteit voor dataoverdracht, zoals een RS232-interface, USB-uitgang en geavanceerde connectiviteit via Bluetooth of WiFi.

Kenmerken

Uitgelicht

Display type 3200

Met een maximale tolerantie van 0,1% van de belasting van de vorken is de RAVAS-3200 geschikt voor gebruik in magazijnen en productieomgevingen, bijvoorbeeld voor mengen en batching.

Display type 5200

Het display heeft een zeer intuïtief fullcolour 5 inch touchscreen met 25 mm cijferhoogte. Alleen de actieve toetsen zijn zichtbaar, waardoor het eenvoudig te gebruiken is.

Proline 6100

De ProLine-6100 is een wegende handpalletwagen met een alfanumeriek toetsenbord en programmeerbare weegfuncties. Voor het tellen van onderdelen, mengen en doseren volgens recepten of dataoverdracht naar een PC of draadloos netwerk.

Proline Touch

De RAVAS ProLine Touch weegt tot op 100 gram nauwkeurig. Geschikt voor toepassingen in de voedingsindustrie, de (petro)chemische industrie, de farmaceutische industrie maar ook voor post verwerkende bedrijven en de bankensector.

Aanvraag

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.