???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Orders verzamelen met hoog werkplezier

OPB 12-25 N2

Low-level orderverzamelaar
Capaciteit : 1.200 - 2.500 KG
24V AC-Techniek
Diverse vorkmeten & hoogten

Overzicht

Ontdek de VELiA ES serie

Ondanks hun uiterst compacte formaat zitten onze VELiA ES laagniveau verzamelaars vol slimme functies die u efficiënter, productiever, betrouwbaarder en vooral veiliger laten werken. Ze hebben de hoogste energiezuinigheid in hun klasse. Door hun markt leidende ergonomie werken uw bestuurders zelfs bij langdurige inzet maximaal comfortabel en dus productiever. Maar dat is nog niet alles, want in alle VELiA ES modellen zit hyperintelligente software die het gedrag van de truck op uw bestuurder en werkzaamheden afstemt voor prestaties die altijd eenvoudiger, stabieler en veiliger zijn.

Uiteraard worden deze orderverzamelaars uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, batterij-laadtijden, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de orderverzamelaars in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Sensitive Drive System

Het SDS merkt wanneer de bediening sneller of langzamer wordt bewogen en past de truckprestaties daarop aan, wat bijdraagt aan de veiligheid en prestaties van de bestuurder.

Veel lengte mogelijk

Diverse lange vorken zodat schaarliftmodellen tot vier rolkooien in één keer kunnen heffen voor meer efficiëntie (alleen X-modellen).

Loopt u maar even mee

Zijbesturingsstand verhoogt de efficiëntie door orders verzamelen met meeloopbesturing mogelijk te maken.

Als het iets hoger moet

Hefbaar bestuurdersplatform tot 1 m voor orders verzamelen tot een hoogte van 2,5 m, wat minder belasting en overstrekking van bestuurders oplevert.

Intelligente samenwerking

Het Sensitive Drive System van de VELiA ES stemt het gedrag van de truck af op uw bestuurder en toepassingen, zodat er altijd gemakkelijker, gelijkmatiger en veiliger wordt gewerkt.

Li-ion batterij ( optie )

Uiteraard ook uitvoerbaar met deze moderne batterijtechniek. De mogelijke korte tussenladingen geven flexibelere en langdurige inzet. Wisselen is niet meer nodig.

Media

Brochures & specificaties

Aanvraag

OPB 12-25 N2

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.