???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Vooraanstaande prestaties zonder compromissen

FD 60-100 N3

Krachtige 4-wiel vorkheftruck
Capaciteit 6.000 - 10.000 KG
Diesel
Hefhoogte 3.000 - 8.000 mm

Product informatie

Ontdek de TREXiA ES serie

TREXiA ES is gebouwd voor de meest veeleisende omgevingen. Deze zwaar uitgevoerde dieselheftruck met contragewicht pakt lastige situaties aan met de betrouwbaarheid die u van Mitsubishi Forklift Trucks verwacht.

Een 3,8-liter viercilinder common-rail turbodieselmotor die volledig aan de Euro Stage V-emissierichtlijnen voldoet, maakt een ongeƫvenaarde rijsnelheid van 27 km/u mogelijk. Deze motor levert 81 kW (110 pk) vermogen voor een hoge productiviteit, een laag geluidsniveau en een laag brandstofverbruik.

TREXiA ES biedt een onovertroffen zicht op de lading en vorkpunten. Dankzij de doorkijkmast en het laag geplaatste contragewicht is het zicht rondom bovendien uitmuntend. Al deze factoren helpen bestuurders om gemakkelijker en veiliger te werken.

Uiteraard worden deze heftrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, gasflesvullingen, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Uitgelicht

Alles onder controle

Duidelijk, informatief instrumentenpaneel met essentiƫle waarschuwingslampjes en LCD-display met snelheids- en niveaumeters, klok en urenteller.

Geluidsarm ontwerp

Dankzij het geluidsniveau van 86 dB(A), een van de laagste in deze klasse, kan de bestuurder comfortabel werken.

Buitengewoon zicht rondom

Ontworpen met een doorkijkmast met onovertroffen zicht op de vorkpunten en een laag contragewicht om veiliger te werken

Comfortabel compartiment

De ergonomische indeling, die geschikt is voor zowel grote als kleine bestuurders, gaat vermoeidheid tijdens langdurige inzet tegen, waardoor de productiviteit toeneemt.

Top Kenmerken

Klassieke hendels

Wanneer u gewend bent om met hendels de hydraulische functies te bedienen i.p.v. de vingertip-bediening is dat uiteraard ook mogelijk. Kompactor regelt het voor u.

Alles onder controle

De ergonomische armleuning is compleet uitgerust. Alle hydraulische traploze functies alsook de rijrichting wordt onder uw vingers bepaald zonder uw arm op te lichten.

Ontdek de TREXiA ES serie

Aanvraag

FD 60-100 N3

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

| |