???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Vooraanstaande prestaties zonder compromissen

FD 60-100 N3

4-wiel vorkheftruck - XL
Capaciteit : 6.000 - 10.000 KG
Diesel
Hefhoogte : 3.000 - 8.000 mm

Overzicht

Ontdek de TREXiA ES serie

TREXiA ES is gebouwd voor de meest veeleisende omgevingen. Deze zwaar uitgevoerde dieselheftruck met contragewicht pakt lastige situaties aan met de betrouwbaarheid die u van Mitsubishi Forklift Trucks verwacht.

Een 3,8-liter viercilinder common-rail turbodieselmotor die volledig aan de Euro Stage V-emissierichtlijnen voldoet, maakt een ongeëvenaarde rijsnelheid van 27 km/u mogelijk. Deze motor levert 81 kW (110 pk) vermogen voor een hoge productiviteit, een laag geluidsniveau en een laag brandstofverbruik.

TREXiA ES biedt een onovertroffen zicht op de lading en vorkpunten. Dankzij de doorkijkmast en het laag geplaatste contragewicht is het zicht rondom bovendien uitmuntend. Al deze factoren helpen bestuurders om gemakkelijker en veiliger te werken.

Uiteraard worden deze heftrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, gasflesvullingen, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Klassieke hendels

Wanneer u gewend bent om met hendels de hydraulische functies te bedienen i.p.v. de vingertip-bediening is dat uiteraard ook mogelijk. Kompactor regelt het voor u.

Alles onder controle

De ergonomische armleuning is compleet uitgerust. Alle hydraulische traploze functies alsook de rijrichting wordt onder uw vingers bepaald zonder uw arm op te lichten.

Alles onder controle

Duidelijk, informatief instrumentenpaneel met essentiële waarschuwingslampjes en LCD-display met snelheids- en niveaumeters, klok en urenteller.

Comfortabel compartiment

Dankzij het geluidsniveau van 86 dB(A), een van de laagste in deze klasse, kan de bestuurder comfortabel werken.

Brochures & specificaties

Ontdek de TREXiA ES serie

Aanvraag

FD 60-100 N3

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.