???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

De krachtpatser die schrobt en dweilt op een hoog niveau

Magna

36V AC elektrische zit schrobmachine
Capaciteit 7.500 - 16.000 M²
Opvang 195 L
Werkbreedte 900 - 1.220 mm

Overzicht

Ontdek de krachtige Magna

De Magna schrob- zuigmachine biedt de perfecte combinatie van kracht en efficiency. Het is een robuuste machine geschikt voor industrieel gebruik. Met een werkbreedte van 900 tot 1.220 mm, watertanks met een inhoud van 190 liter schoon water en de mogelijkheid om 5 uur achtereen te werken op een batterijlading is de Magna geschikt om in grote ruimtes te werken. De machine is zodanig vorm gegeven dat alle onderdelen binnen de body van de machine blijven en daardoor beschermd worden tegen aanrijschade. Het volledig aluminium chassis garandeert een lange levensduur.

Het dubbele voorwiel reduceert de druk op de vloer en zorgt voor een lichte besturing. In combinatie met het lage zwaartepunt zorgt het voor optimale stabiliteit en wendbaarheid. De lage instap en de verstelbare bestuurdersstoel bieden de gebruiker een comfortabele werkplek. Hij kan daarbij de machine bedienen zonder de handen van het stuur te halen. De Magna heeft een maximale borsteldruk van 150 Kg, een veelheid aan veiligheidsvoorzieningen en rijdt moeiteloos tegen hellingen van maximaal 18% op.

Afhankelijk van uw type vloer kan de Magna met vlakke borstels of cilindrische borstels uitgerust worden. Met het Fimap Fleet Management systeem wordt de machine op afstand volledig gemonitord.

In de Plus uitvoering is de Magna uitgerust met een touchscreen display. Via dit display kan de gebruiker met een pincode inloggen en de eigen schoonmaakprogramma’s per zone instellen. Op het display kunnen ook instructiefilmpjes getoond worden. Daarnaast is de Plus versie voorzien van Cruise control, Eco mode, power mode, achteruitrijcamera, aanrijsensoren, descent control, verlichting voor- en achter en remlichten. Door toepassing van diverse opties kan de machine nog verder aan de eigen eisen aangepast worden.

Informeer bij Kompactor naar de aantrekkelijke lange termijn huur mogelijkheden om alle zorgen weg te nemen.

Kenmerken

Uitgelicht

Magna Plus

Wanneer u voor de Magna Plus kiest, krijgt u er heel wat opties bij waaronder AC techniek en een digitaal touchscreen dashboard. De ECO-stand zorgt ervoor dat uw batterij efficiënt wordt ingezet.

Een krachtige 36V tractiebatterij

Deze energiebron zorgt ervoor dat u 5 uur aan één stuk kunt werken. Eenvoudig bij te laden door middel van een snelle toegang. Met de Plus-uitvoering is de machine zelfs voorzien van AC techniek.

Media

Aanvraag

Magna

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.