???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Maximaliseer productiviteit zonder verlies van efficiëntie

FG 40-55 N3 (C)

4-wiel vorkheftruck
Capaciteit : 4.000 - 5.500 KG
LPG Gas - 3-weg katalysator
Hefhoogte : 3.050 - 7.060 mm

Overzicht

Ontdek de GRENDiA EX serie

De GRENDiA EX is gebouwd om net zo hard te werken als u en staat garant voor betrouwbare prestaties die toonaangevend zijn in zijn klasse. Ongeacht de uitdagingen. Dit no-nonsense ontwerp, dat onder de zwaarste omstandigheden is getest, bouwt voort op het succes van zijn voorgangers en levert optimale prestaties. De geavanceerde, Euro Stage V-conforme motoren van de GRENDiA EX en het duurzame ontwerp houden de bedrijfskosten en de onderhoudsbehoeften laag, zodat u maximale efficiëntie en productiviteit kunt behalen.

Uiteraard worden deze heftrucks uitgevoerd en afgestemd op uw logistieke situatie. Wij houden steeds rekening met zaken zoals draaicirkel, gangpadbreedte, minimale doorrijhoogte, maximale hefhoogte, gasflesvullingen, persoonlijke- en omgevingsveiligheid en nog vele andere zaken.

Bij Kompactor is het zelfs mogelijk om de vorkheftrucks in uw unieke bedrijfskleuren te verkrijgen. We zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Uitgelicht

Royale been- en voetruimte

Is geschikt voor schoenmaat Oost-Nederland, zodat iedere bestuurder comfortabel zijn voeten in een natuurlijke, ergonomische positie kan neerzetten.

Alles onder controle

Duidelijk, informatief instrumentenpaneel met essentiële waarschuwingslampjes en LCD-display met snelheidsmeter, klok en dubbele urenteller.

in alle omstandigheden

De compleet uitgeruste cabine maakt het comfortabel voor de bestuurder. Een automatische airconditioning zorgt voor koele of warme ventilatie. Voor buitenwerkzaamheden een must.

Volledige bodemplaat constructie

Beschermt de motorruimte tegen binnendringen van vuil, stof en water voor een lange levensduur van de motor.

2-traps powershift transmissie

Volledig vrijdragende aandrijflijn met legendarische duurzaamheid. Zorgt voor zeer snelle, krachtige prestaties in combinatie met een nauwkeurige, zuinige bediening.

Elektronische snelheidsregeling

De geavanceerde elektronische snelheidsregeling omvat twee instelbare snelheden, vergrendeling van de lage versnelling en een stand met gering vermogen voor mindere wielspin.

Media

Brochures & specificaties

Ontdek de GRENDiA EX serie

Aanvraag

FG 40-55 N3 (C)

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.