???
???

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk de voorwaarden

Het maakt niet uit wat u wilt klemmen

Klemmen

Durwen klem
CAP 1.400 - 5.600 KG
Witgoed, balen, vorken, schuimrubber

Overzicht

Ontdek de Durwen klem

Uw vorkheftruck moet voorbereid zijn met minimaal 1 extra hydraulische functie voor het basistype. Kompactor kan snel inschatten of uw heftruck dat heeft.

Een klem voor een heftruck wordt gebruikt om goederen vast te klemmen en te verplaatsen. Er bestaan hiervoor verschillende varianten. Bijvoorbeeld om witgoed te verplaatsen, balen op te pakken of papierrollen op te tillen. Maar ook voor het verplaatsen van stenen, vaten of om de last te roteren bestaan specifieke klemmen. In ons assortiment vind je diverse varianten voor specifieke doeleinden.

✓ Veilig en eenvoudig verplaatsen van specifieke goederen

✓ Diverse varianten: van witgoedklemmen tot papierrolklemmen

✓ Verschillende opties met sideshift of in roterende uitvoeringen

Wij maken graag een offerte voor u om een klem naar keuze op te bouwen op uw heftruck.

Kenmerken

Uitgelicht

Durwen PGK

Met een verstelbereik buiten de framebreedte kan de last zowel opgenomen als geklemd worden. In combinatie met opschuifsloffen worden diverse goederen opgepakt. Standaard voorzien van ventielgestuurde sideshift.

Durwen PBK

De balenklem PBK wordt ingezet voor palletloze handling van oud papier-, stof- cellulose- en recyclingbalen. Door de slanke armen is het mogelijk de balen dicht tegen elkaar te stapelen. Standaard voorzien van ventielgestuurde sideshift.

Durwen PWK

Deze palletomkeerder voor het draaien van gepalletiseerd goederen en het wisselen van pallets. De vorken zijn op een vaste afstand ingesteld. Voor deze palletomkeerder zijn twee hydraulische functies vereist.

Durwen PRK

De PRK is zwel in 180° als 360° draaibaar en in vele uitvoeringen te leveren. De contactplaten zijn standaard uit staal en machinaal bewerkt om een optimale grip te verkrijgen. Een grote diversiteit van contactplaten en bekleding is beschikbaar.

Durwen UKK

De witgoedklem met vaste of schanierarmen is geschikt voor palletloos verpakte goederen (bruin- en witgoed, zoals televisies, wasmachines, koelkasten). De rubber beklede armen met groot oppervlak wordt de klemkracht gelijkmatig verdeeld.

Aanvraag

Durwen klem

Contact

Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.